Adrian Daminescu se roagă în fiecare seară pentru Mihai Constantinescu! Artistul se află încă în spital

Artistul Mihai Constantinescu se află încă în spital sub atenția medicilor. Prietenul lui, Adrian Daminescu, se roagă mereu pentru el.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Un prieten bun al lui Mihai Constantinescu, Adrian Daminescu, se roagă în fiecare seară pentru sănătatea artistului. Iată mesajul care apare pe internet: ”Dragii mei, vă invit din nou să ne rugăm împreună pentru dragul nostru Mihai Constantinescu, la ora 24.00”.

Citeste si: Cea mai veche afacere a lui Cristi Borcea l-a sărăcit pe soţul Valentinei Pelinel! Din închisoare, a fost nevoit să plătească datorii de peste 8 milioane de euro!

Mihai Constantinescu e în comă

Creierul artistului a fost foarte afectat. În momentul de față, doar aparatele îl mai țin în viață pe Mihai Constatinescu, aflându-se încă în comă. Medicii i-ar fi recomandat soției lui Mihai Constantinescu, Simonei Secrier, să semneze deconectarea soțului de la aparate. Doctorii susțin că șansele de a reveni la normal sunt minime: el ar avea doar 3% șanse să își revină și 1% șanse să aibă o viață normală.

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă vor avea 350 de invitați la nuntă! Când are loc ceremonia și pe cine nu vor la nuntă

"Mă simt foarte rău, ma simt îngrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sănătate a lui Mihai este acum stabilă. Inima și-a reluat toate funcțiile. Mă întâlnesc zilnic cu Simona. Pentru Mihai, eu, Simona și câțiva prieteni suntem familia lui. Acum toți suntem concentrați pe rugăciune", a declarat fosta soție a lui, Mihaela Constantinescu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate