Brigitte și Florin Pastramă vor avea 350 de invitați la nuntă! Când are loc ceremonia și pe cine nu vor la nuntă

Brigitte și Florin Pastramă formează un cuplu, iar cei doi au vrut să îl ducă la cu totul un alt nivel.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Brigitte și Florin Pastramă trăiesc o frumoasă poveste de dragostei. Cei doi se pregătesc de cel mai frumos eveniment, și anume nunta! În urmă cu câteva săptămâni şi-au ales verighetele de la un magazin cu bijuterii de lux.

Așa cum susține și Brigitte, Florin Pastramă este alesul inimii sale. Astfel că luna aceasta va avea loc, cel mai probabil, cununia civilă, iar în data de 7 iulie ar avea loc evenimentul mult așteptat: nunta, conform Cancan.

Citeste si: Declaraţii fabuloase despre calificarea lui Costin Gheorghe de la Exatlon în semifinale! Mama sportivului s-a aşezat în genunchi! "Am plâns de fericire" EXCLUSIV!

Citeste si: Se pregătea Răzvan Ciobanu să părăsească România în mare secret? Informații de ultim moment

Citeste si: Imaginile INCREDIBILE pe care le aşteptau multe femei! Uite-l pe Dorian Popa gol puşcă la geamul apartamentului! Nici nu-ţi imaginezi cine l-a filmat! FOTO!

Cei doi s-au comportant ca o echipă, chiar ca și o familie, într-un show tv derulat la o fermă. După ce Brigitte a fost eliminată, a declarat: „Florin este, în primul rând, cel mai frumos suflet care a reuşit să mă facă să mă deschid într-atât încât să nu mai am nici o mască. Să fiu goală, doar eu şi sufletul meu în faţa lui. Nu mai aveam puterea, banii, faima, frumuseţea, ambalajul pe care le am afară. Eram eu şi sufletul meu în momentele cele mai căzute. El s-a îndrăgostit de asta, de mine aşa cum m-a născut mama mea. Şi ştiu că, alături de un om care a avut puterea să vadă şi să iubească doar atât, voi putea să construiesc totul. Împreună vom răzbi”.

De asemenea, Brigitte a mărturisit că nu ar vrea să o invite la nuntă pe Otniela, după ce Jorge a întrebat pe cine nu vrea la ceremonie: ”Doar pe Otniela. Sau dacă mă gândesc mai bine o pun domnișoară de onoare”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate