Adrian de la Puterea Dragostei, atac dur la adresa fostei iubite, Raluca: „Nu poți să schimbi faptul că mi-ai făcut sex oral”

Adrian de la Puterea Dragostei a mai lansat un atac dur la adresa fostei iubite, Raluca. Concurentul a dezvăluit că ea i-ar fi făcut sex oral.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Adrian și Raluca de la Puterea Dragostei au format un cuplu timp de câteva luni în cadrul show-ului de la Istanbul. Relația lor a fost presărată cu mai multe certuri până când, după ce a fost cerută de soție de concurent, ea a pus punct poveștii dintre ei.

fara descriere

După ce s-au despărțit, Adrian a plâns în brațele Ralucăi, însă ea a fost de neclintit și nu a vrut sub nicio formă să se întoarcă la el. Ulterior, a format un cuplu cu Ricardo, concurentul despre care a spus ulterior că începuse să-i placă încă de pe vremea când era iubita lui Adrian.

fara descriere

Invitată în plaotul WOWbiz.ro, Raluca a venit însoțită de Ricardo și a făcut o serie de acuzații la adresa fostului ei iubit. Reacția lui Adrian nu s-a lăsat așteptată și el a denigrat-o pe pagina lui de Instagram. Acuzat că nu ar fi avut sentimente reale pentru ea și că își dorea să fie întreținut de femeia de lângă el, el a publicat un mesaj jignitor la adresa ei.

Citeste si: Raluca de la Puterea dragostei, dezvăluiri uluitoare despre Adrian! "Mi-am dat seama că este fals! I-am spus că niciodată nu am să întrețin un bărbat"

Citeste si: None de la Puterea dragostei a făcut publice imagini intime cu Roxana! Concurenta e dezbrăcată și...! "Uite, Mocane, să mai stai cu ea..."

Citeste si: Adrian de la Puterea Dragostei o atacă pe Raluca! „Nu îmi place ca numele meu să fie pronunțat de prostituate”

fara descriere

Puterea Dragostei: Adrian, atac dur la adresa fostei iubite, Raluca

Pă lângă cuvintele urâte pe care Adrian le-a spus despre Raluca, el a și făcut publice detalii din intimitatea relației lor.

„Vorbește c***t cât vrei, nu poți să schimbi niciodată faptul că mi-ai făcut sex oral”, sunt cuvintele scrise pe o imagine dedicată tot fostei lui iubite, Raluca.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate