Ana Morodan, ”contesa digitală”, a fost în Asia cu Teleșpan, iar iubitul ei a așteptat-o acasă

Ana Morodan este o figură aparte în lumea vedetelor care participă la show-uri tv. Ea face pereche cu scriitorul Adrian Teleșpan.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Ana Morodan și Adrian Teleșpan sunt doar parteneri de show și prieteni foarte buni. Acasă, Ana Morodan are un iubit de câțiva ani. Bloggerița a spus în mai multe rânduri că nu-și dorește să se căsătorească și nici să aibă copii. ”N-am visat niciodată să devin mireasă şi nu mă visez noaptea purtând rochii albe”, spunea Ana Morodan.

Conform revistei Viva!, Ana Morodan are o relație cu Șerban Cristea, un bărbat străin total de lumea showbiz-ului.

Citeste si: Reacție dură a lui CRBL la adresa Biancăi Drăgușanu! ”Nu totul se poate da la televizor”

Citeste si: Drama actriței Anca Sigartău! Medicii i-au spus că mai are doar un an de trăit! DEZVĂLUIRI

Citeste si: Bianca Drăgușanu, umilită de o Ispită! Diva blondă, taxată de Bianca Roman, la cel mai dur mod cu putință! ”Mi-e silă de ce am văzut”

”Şerban este un bărbat care nu are nici o legătură cu acest domeniu şi nici nu-şi doreşte. El activează într-un domeniu total diferit – business/corporate. Când are timp, îmi face poze şi îi sunt extrem de recunoscătoare, pentru că de cele mai multe ori, eu sunt o nebună crizată şi perfecţionistă şi cred că îl distrug nervos”, povestea Ana Morodan în urmă cu ceva timp.

fara descriere

Cine este Ana Morodan, contesa digitală?

Ana Morodan, cunoscută în mediul online ca fiind  “contesa digitală”, este creatoarea unui blog de modă, acum pasiunea ei pentru modă este transformată într-o afacere de succes. Ana Morodan și-a lărgit sfera de activitate, are un magazin online de haine și un cont de Youtube, unde este extrem de activă.

Ana Morodan este și vedetă tv, a avut emisiunea ei și a fost concurentă într-un show extrem în Asia, unde a făcut echipă cu Adrian Teleșpan. Partenerul de competiție al Anei Morodan a devenit cunoscut după ce a scris "Cimitirul", în 2013, o carte care i-a șocat pe mulți, dar care s-a bucurat de succes, al cărei protagonist este un homosexual român care se mută la Londra. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate