Adriana Iliescu, probleme de comunicare cu fiica sa! "Eliza vrea să meargă cu fetele..."

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, a ajuns acum la vârstă adolescenței și se pare că are ceva probleme de comunicare cu mama sa. Fata a venit pe lume în urma unei proceduri de inseminare articifială, mama ei fiind cea mai în vârstă mamă din România.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Adriana Iliescu, probleme de comunicare cu fiica sa!
Adriana Iliescu, probleme de comunicare cu fiica sa! "Eliza vrea să meargă cu fetele..."


In articol:

Adriana Iliescu este fost profesor universitar de Limbă Română. Ea a născut-o pe Eliza în data de 16 ianuarie 2005, mai exact când avea 66 de ani. Cel care a ajutat-o pe Adriana Iliescu să devină mamă a fost profesorul doctor Bogdan Marinescu, printr-o tehnică de fertilizare.

Adriana Iliescu, probleme de comunicare cu fiica sa

Pe toată perioada de izolare, Adriana a încercat pe cât posibil să o protejeze pe fiica ei, însă, se pare că au început să apară discuții între cele două. La momentul actual, femeia în vârstă de 82 de ani are mari probleme de comunicare cu Eliza. Dacă până acum, fata era un copil exemplar, se pare că lucrurile s-au schimbat.

Citeste si: Mărturii incredibile! Cazul fetiței, care a dispărut dintr-o cameră de hotel în 2007, revine! Unde ar fi fost văzută Madeleine McCann

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Scene șocante! Pacienți infectați cu Covid-19, ținuți pe bancă în afara spitalului! „Au dat-o afară cu o ciorbă în caserolă, iar ea are nevoie de oxigen“

Citeste si: VIDEO șocant! Momentul în care o fată este lovită cu pumnii în cap de o altă adolescentă! O alta a filmat totul: „DE CE NENOROCITELE SUNT CERCETATE ÎN LIBERTATE⁉️”

Adriana Iliescu și fiica sa au păreri diferite despre viață la momentul actual și de cele mai multe ori au discuții în contradictoriu.

‘Eliza este foarte respectuoasă, dar a devenit emotivă, ca orice adolescentă. Relația dintre ele este foarte dificilă pentru că vorbim de generații atât de diferite.  la mall, la cafenea, îi mai place câte un băiat. Își dorește și ea haine precum ale fetelor de vârsta ei, își dorește telefon modern. Tot ceea ce au și fac celelalte colege de școală.

Mama ei, însă, nu este forte permisivă, o ține foarte din scurt, vrea ca fata tot timpul să stea să citească. Îi spune că doar femeile culte și educate pot ajunge cineva în viață. Eliza visează să meargă într-o tabără cu fetele, să meargă la cafenea. Adrianei Iliescu i se par dovezi de rebeliune toate aceste pretenții ale fiicei. De aceea au tot timpul conflicte. Fata se simte ca ținută într-o colivie’, au declarat surse apropiate celor familiei lor, pentru Impact.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate