Afacerea cu haine de copii o bagă în faliment pe Mihaela Rădulescu! Gaura financiară este de peste 3 milioane de euro!

Datele finaciare arată că afacerea cu haine de copii o bagă în faliment pe Mihaela Rădulescu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că afacerea cu haine de copii o bagă în faliment pe Mihaela Rădulescu. Vedeta şi-a deschis, în 2009, în Bucuresti, un magazin cu haine pentru copii, a cărui imagine este chiar fiul ei, Ayan. Ulterior, au mai apărut magazine în Constanţa, Alba-Iulia, Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca şi Suceava.  Afacerea a fost şi este un eşec total. (vezi motivul pentru care Mircea Radu a făcut-o praf pe Mijaela Rădulescu)

Citeste si: Cine câştigă mai mult din televiziune, Dani sau Răzvan? Oţil şi Simion au încasat împreună peste o jumătate de milion de euro!

Citeste si: Mihaela Rădulescu și Dani Oțil, dezvăluiri fără perdea despre partidele de amor! „Noi am avut multe episoade ciudate”

Citeste si: Veste bună pentru fiul Mihaelei Rădulescu! Ayan îşi poate vedea în sfârşit tatăl

Afacerea cu haine de copii o bagă în faliment pe Mihaela Rădulescu. Pierderile sunt de 1,6 milioane de euro

Firma prin care se derulează afacerea cu haine, „Kinder Magic Store SRL”,  a pierdut aproximativ 1,5 milioane de euro între 2009 si 2017. Practic, fiecare an a consemnat pierdere, firma nefiind niciodata pe profit, chiar daca afacerea a beneficiat de imaginea Mihaelei Radulescu. La fel s-a întâmplat şi în 2018, când deficitul firmei a fost de 97.196 de lei.  Astfel, de la înfiinţare, pierderea totală a firmei a fost de 7.089.179 lei, adică aproximativ 1,6 milioane de euro.

fara descriere

Afacerea cu haine de copii o bagă în faliment pe Mihaela Rădulescu. Datoriile sunt de 1,65 milioane de euro

Nu mai e un secret că afacerea cu haine de copii o bagă în faliment pe Mihaela Rădulescu. La finalul lui 2018, datoriile „Kinder Magic Store SRL” erau de 7.680.531 lei, adică de aproximativ 1,65 milioane de euro. Dacă adăugăm şi pierderile totale de 1,6 milioane de euro, reiese că afacerea a produs o gaură financiară de aproximativ 3,25 milioane de euro!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate