Mircea Radu o face praf pe Mihaela Rădulescu: „Şedea pe burtă și condamna fumatul. Ea în realitate fuma”

Amicii prezentatorului au aflat că Mircea Radu o face praf pe Mihaela Rădulescu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

E clar că Mircea Radu o face praf pe Mihaela Rădulescu. Recent, în spaţiul public s-a dezbătut anunţul lui Dragoş Bucurenci, care a devenit director de comunicare al unei companii din domeniul tutunului. “Fost activist in campanii anti-fumat, Dragos Bucurenci devine director de comunicare al companiei. Şi încă nu e suficient de spectaculos. Că e pus în situaţia să îşi explice această traiectorie bizară. Iar ca director de comunicare al ditamai companiei te gândesti că are niste skilluri de te face nu doar să îi dai dreptate, dar tu, nefumător, să îţi aprinzi si o tigară în cinstea lui. Cum credeti că manageriază artistul comunicării? În primul rând anulează argumentul financiar. Şi zice că el câstiga mai mult până acum. Ceea ce nu rezolvă, ci-l pune intr-o situatie mai bizară: deci, practic e vorba de principii. Din principiu vrea să ajute lumea să fumeze. Doar că nu o lasā asa. Si mai vine cu un argument. Că a luat-o ca pe o provocare. Deci, el activist anti-fumat, devenit în favoarea fumatului, ca o provocare.”, a scris Radu Buzăianu, un amic al lui Mircea Radu.

Citeste si: Dragoş Bucurenci a fost făcut praf de Paula Rusu pentru că promovează ţigările electronice: „Nu ai nici o ruşine! Mă oripilează ipocrizia!”

Citeste si: Mihaela Rădulescu și Dani Oțil, dezvăluiri fără perdea despre partidele de amor! „Noi am avut multe episoade ciudate”

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Veste bună pentru fiul Mihaelei Rădulescu! Ayan îşi poate vedea în sfârşit tatăl

Mircea Radu o face praf pe Mihaela Rădulescu: “Cazul ăsta îmi aduce aminte de niște panouri publicitare mari și late" 

“Cazul ăsta îmi aduce aminte de niște panouri publicitare mari și late, puse în miezul intersecțiilor importante din orașele mari ale României, în care o influensăriță ședea pe burtă și condamna fumatul.  Ea, în realitate, fuma. (dacă ar fi după mine, aici ar intra tobele mici)”, a răspuns Mircea Radu, care şi-a amintit ce s-a întâmplat în toamna lui 2008, când afişele cu Mihaela Rădulescu, care îi îndemna pe oameni să se lase de fumat, împânziseră ţara, deşi vedeta nu renunţase la ţigară. (vezi cum arată casa pe care o vinde Mircea Radu)

Mircea Radu o face praf pe Mihaela Rădulescu: "Fumatul chiar este singura ta plăcere?!" 

Nu mai e un secret că Mircea Radu o face praf pe Mihaela Rădulescu. "Fumatul chiar este singura ta plăcere?!", era scris pe afişe. Mihaela Radulescu a apărut atunci îmbracată sumar. Unul dintre afişe o înfăţişa pe Mihaela Rădulescu aşa cum a scris Mircea Radu, întinsă pe burtă, doar cu o pereche de bikini. Campania a fost una destul de controversată, opinia publică susţinând că vedeta care ar fi trebuit aleasă ar fi fost bine să provină din lumea sportului.

 

Galerie foto 
Citește și:

Radu Mazăre a desființat-o pe Mihaela Rădulescu: ”În ochii mei a căzut, e o haimana!” Vezi când s-a întâmplat asta

Florin Pastramă a spus adevărul despre Mihaela Rădulescu, după încheierea competiției la fermă

Super-alimentul care poate fi consumat fără limită! Nu îngrașă și are beneficii uluitoare pentru organismul nostru

Mihaela Rădulescu nu şi-a plătit datoriile pentru care a fost somată de Fisc! Restanţele firmei vedetei au crescut în ultimul an, când a pierdut foarte mulţi bani !

Legătura secretă dintre Răzvan Ciobanu şi Mihaela Rădulescu! Ea l-a convins să recunoască faptul că este homosexual!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies