Afacerile familiei lui Mircea Badea sunt la pământ! Vezi cum s-a ajuns în această situaţie!

Datele financiare arată că afacerile familiei lui Mircea Badea sunt la pământ.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că afacerile familiei lui Mircea Badea sunt la pământ. Rudele celebrului realizator de televiziune sunt implicate în mai multe afaceri. Cea mai importantă este  firma ”Editura Badea SRL”, prin care se tipăresc şi comercializează cărţile scrise de mama lui Badea, Mariana, care este profesor de limba romană. 

Citeste si: Mircea Badea a răbufnit după anunțul Guvernului: "Mă simt jignit, îmi vine să vomit"

Citeste si: Mircea Badea a făcut imaginile publice! Cu o ținută deșucheată, așa a fost surprinsă o judecătoare din România!

Citeste si: Mihai Gâdea, anunț important despre Mircea Badea: „O să ne descurcăm greu fără el”

Afacerile familiei lui Mircea Badea sunt la pământ. Editura are datorii de 100.000 de euro

La „Editura Badea SRL”, Mircea Badea deţine 10%, în timp ce părinţii, sora şi un unchi sunt ceilalţi acţionari. Conform datelor de la Ministerul de Finanţe, firma a avut un profit net de 40.051 de lei în 2018, în timp ce datoriile erau de 453.714 lei, adică de aproximativ 100.000 de euro. (vezi cum a jignit-o Mircea Badea pe Viorica Dăncilă)

fara descriere

Afacerile familiei lui Mircea Badea sunt la pământ. Firma surorii sale are cifră de afaceri 0

Nu mai e un secret că afacerile familiei lui Mircea Badea sunt la pământ. O alta firmă a familiei, „Badea Districom SRL”, specializată în distribuţia prin comenzi şi prin internet, a bifat o pierdere de 22.347 de lei în 2018. În sfârşit, firma „Zatara Prod SRL”, specializată în „consultanţă şi furnizare de programe informatice (software) şi editare de programe”, care a fost deţinută chiar de Mircea Badea, dar a cedat-o surorii sale, Naty, în 2008, are cifră de afaceri 0 din 2012. La finalul lui 2018, „Zatara Prod SRL” avea datorii de 228.674 lei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate