Afacerile Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei sunt înfloritoare! Vezi ce sumă uluitoare s-a obţinut ca profit!

Datele financiare arată că afacerile Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei sunt înfloritoare.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mai e un secret că afacerile Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei sunt înfloritoare. “Conform bilanţului depus la Fisc, Mitropolia Moldovei şi Bucovinei (MMB) avea la finalul anului trecut active imobilizate de 208,83 milioane lei, în creştere faţă de anul anterior (194,57 milioane lei) şi datorii de 8,58 milioane lei(7,4 milioane lei la 31 decembrie 2017), iar valoarea capitalurilor proprii se ridica la 122,27 milioane lei. Din activităţile fără scop patrimonial, în care au fost angrenaţi 236 de angajaţi, MITROPOLIA MOLDOVEI ŞI BUCOVINEI îşi planificase să obţină un profit (numit oficial excedent) de 1.252.030 lei, numai că rezultatul obţinut a fost foarte apropiat… dar cu minus. Altfel spus, s-a înregistrat un deficit (pierderi) de 1.253.442 lei”, a relatat supervizor.ro.

Citeste si: Șocant! Ce șosete a purtat Papa Francisc la vizita în România! Mircea N.Stoian spune totul despre ele, dar și despre pantofii Suveranului Pontif

Citeste si: Papa în România 2019! Cine a creat tinutele pe care le-a purtat Carmen Iohannis la ceremoniile dedicate vizitei Papei Francisc în România!

Citeste si: Papa Francisc, la plecarea din România: „Nu am văzut așa ceva niciodată”

Afacerile Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei sunt înfloritoare. În fiecare an s-a înregistrat un plus de peste două milioane lei 

“În ceea ce priveşte activităţile economice (414 angajaţi), aici “a duduit” şi s-a obţinut un profit de 3.767.091 lei, mai mult decât dublu faţă de suma planificată – 1.530.676 lei. Adunând cele două rezultate, rezultă un excedent/profit total de 2.513.649 lei, cu aproape 10% mai mic faţă de prevederile anuale – 2.782.706 lei. Dacă ne uităm pe evoluţia din ultimii 6 ani (atât oferă site-ul Finanţelor), se observă o diminuarea profitului/excedentului faţă de 2013-2014, dar demn de menţionat este faptul că în fiecare an s-a înregistrat un plus de peste două milioane lei. (în dreptul fiecărui an este trecut prima dată rezultatul obţinut şi în paranteză cel planificat)”, a mai notat supervizor.ro. (vezi ce club de fotbal a donat tablă de un milion de euro pentru Catedrala Mânturii Neamului)

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate