Alertă la Cotroceni! Președintele Iohannis, amenințat cu moartea!

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost amenințat cu moartea de un deținut de la Penitenciarul Aiud a cărui cerere de grațiere a fost respinsă.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Costin Munteanu, condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor și închis la Penitenciarul Aiud, a cerut o grațiere individuală din partea președintelui Klaus Iohannis, însă solicitarea sa a fost respinsă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Judecătoriei Aiud, Mihai Roman, în urma respingerii, bărbatul a hotărât să îi trimită o scrisoare de amenințare cu moartea Președintelui României. Scrisoarea respectivă a fost semnată de către Costin Munteanu cu numele și datele altui deținut încarcerat la Penitenciarul Aiud.

Pentru fapta sa, în numele lui Klaus Werner Iohannis, Administrația Prezidențială a formulat o plângere împotriva deținutului, informează evz.ro.

fara descriere

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru ultraj, dosarul fiind înregistrat pe rolul Judecătoriei Aiud și încă nu a primit un prim termen de judecată, fiind în stadiul de cameră preliminară.

Costin Munteanu a fost condamnat definitiv la 15 ani de închisoare cu executare, în luna februarie a anului 2017 de către Curtea de Apel Alba Iulia. Acesta și-a omorât iubita prin mai multe lovituri cu un corp contondent, în zona capului și i-a lasat cadavrul să putrezească în apropierea Peșterii Vacii din județul Hunedoara".

Citeste si: Se dau bani de la Guvern! Cine sunt românii care își vor umple buzunarele

Citeste si: A murit Grumpy Cat, cea mai simpatică pisică de pe internet

Citeste si: Ultima oră! Informație-bombă în cazul Răzvan Ciobanu. Au fost aduși la Poliție!

Citeste si: Tornadă violentă la granița României! Imagini VIDEO uluitoare

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate