Alertă la Iași! Un dublu asasinat a avut loc! O mamă și un fiu au murit. Cutremurător cum i-au găsit medicii legiști

Un dublu asasinat a avut loc la Iași: o mamă și fiul ei au fost găsiți morți în casă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Un caz șocant a avut loc la Iași! Un dublu asasinat a avut loc: o mamă și fiul ei au fost găsiți morți în casă.

Elena S., o femeie de 85 de ani, și Răducu S., fiul ei, un bărbat de 45 de ani, au fost găsiți fără suflare în locuința din Păcurari, Iași, conform ziare.com.

Descoperirea morbidă a fost făcută chiar de către unul dintre vecinii celor doi. Vecinul lor a sunat la 112 și a anunțat că din locuință vine un miros puternic. Polițiștii și criminaliștii au găsit trupurile neînsuflețite ale celor din în stare de putrefacție.

Citeste si: Halucinant! O puștoaică de 13 ani a furat mașina părinților și a condus 1500 de kilometri ca să-și vadă iubitul cunoscut pe internet! Când a ajuns la destinație, a încremenit

Citeste si: Bombă în showbiz! Leo de la Strehaia, declarații sforăitoare de dragoste pentru Dana Criminala deși sunt în divorț

Citeste si: Șoc! Artista care ar putea rămâne doar cu jumătate din avere după divorț! Suma e uriașă

Nu se cunoaște cine e autorul dublului-asasinat

La momentul actual, nu se cunosc foarte multe detalii despre modul în care mama și fiul ei au murit. Autoritățile au deschis dosar penal pentru omor. Polițiștii caută un cerc de suspecți.

Cadavrele celor două persoane au fost luate și transportate la Institutul de Medicină Legală Iași. Medicii legiști vor stabili data și cauza deceselor.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate