Șoc! Artista care ar putea rămâne doar cu jumătate din avere după divorț! Suma e uriașă

Adele și Simon Konecki și-au spus ”pa-pa!” după trei ani de mariaj. Dar ce se întâmplă, în acest caz, cu averea?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Presa internațională a ”explodat” cu știrea momentului: faimoasa cântăreață Adele și soțul ei, antreprenorul Simon Konecki, divorțează, după mai bine de trei ani de mariaj. Iar acum, un alt aspect important s-a pus în centrul atenției: averea.

Potrivit public.fr, Adele ar putea rămâne doar cu jumătate din avere, după divorțul de antreprenorul Simon Konecki. Așa cum se precizează și în publicațiile externe, averea ei, estimată la 175 de milioane de euro, s-ar putea înjumătăți, odată cu divorțul. De ce? Răspunsul e simplu: cei doi nu au încheiat un contract prenupțial și, în plus, Adele a fost cea care a decis separarea.

Citeste si: Roxana Ionescu, ”Mama-Natură”, este însărcinată! Prima imagine cu burtica de gravidă și ce sex va avea bebelușul

Citeste si: Florin Salam, chemat la tribunal! Regele manelelor trebuie să plătească urgent o datorie | EXCLUSIV

Citeste si: Ce situație jenantă! Ce a pățit Gabriela Cristea la un concert al soţului! "Ce-mi place, ce i-aş face" Tu ce ai fi făcut în locul vedetei tv?

Adele și Simon divorțează

Anunțul a fost făcut chiar de reprezentanții artistei. Adele și Simon se căsătoriseră în secret, iar fanii au aflat asta în anul 2017, când a susținut un discurs la premiile Grammy. Anul acesta, însă, drumul lor nu mai este comun.

Adele ”scăpase” acest secret și pe scenă, în timpul unui spectacol

Cântăreața de origine britanică le-a făcut fanilor ei cea mai frumoasă surpriză. Adela și-a anunțat fanii, în timpul unui concert, că a făcut pasul cel mare și s-a căsătorit!

Totul s-a întâmplat în timpul unui spectacol care a avut loc în Brisbane, Australia, în 2017.

"Sunt o femeie măritată acum", a spus Adele, pe scenă, chiar înainte de a cânta piesa "Somebody like you". Deși existau de multă vreme aceste zvonuri, Adele a preferat să păstreze misterul. Artista a recunoscut oficializarea relației sale cu iubitul ei, Simon Konecki. Din păcate, în prezent, drumurile celor doi s-au separat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate