Halucinant! O puștoaică de 13 ani a furat mașina părinților și a condus 1500 de kilometri ca să-și vadă iubitul cunoscut pe internet! Când a ajuns la destinație, a încremenit

O fată de 13 ani a fost în stare de o nebunie care i-ar fi putut costa viața!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

O adolescentă de 13 ani s-a expus la pericole majore, după ce a furat mașina părinților săi și a condus peste 1500 de kilometri doar pentru a-l întâlni pe băiatul cu care vorbește pe internet și care mărturisește că este iubitul ei.

Întreaga scenă a avut loc în Texas. Este vorba despre Elizabeth Annette Robinson, puștoaica de 13 ani care s-a îndrăgostit de un băiat tot de vârsta ei. Cei doi comunicau foarte des pe rețelele de socializare.

Citeste si: Lovitură grea pentru sora Denisei Răducu! Adelina pierde drepturile de autor! Scandal uriaș pe moștenirea cântăreței EXCLUSIV

Citeste si: Roxana a bătut-o pe Simina? Totul s-ar fi întâmplat la coafor? Cine spune acest lucru? Indiciu: a fost concurent în casă Puterea dragostei

Citeste si: Roxana Ionescu, ”Mama-Natură”, este însărcinată! Prima imagine cu burtica de gravidă și ce sex va avea bebelușul

Când iubirea te împinge la extreme

Era foarte convinsă că relația va fi una de durată, însă, ”împiedicată” de alți factori, Elizabeth a încercat cu orice preț să își arată devotamentul și iubirea pe care o are față de băiatul respectiv.

După ce Elizabeth a furat mașina și a condus foarte mult, părinții și-au dat seama că ceva nu este în regulă, într-o zi de marți dimineața. Ei au găsit un bilet pe care scria de Elizabeth că este acasă la un prieten, din cauza unor probleme de la școală. Mama ei, însă, nu a ”mușcat gogoașa”.

„Ea mi-a spus că vorbeşte cu un băiat pe internet şi că este iubitul ei. De la un timp a început să stea mai mult în dormitorul ei, unde era mereu cu căştile pe cap, vorbind cu acel băiat„, a declarat mama fetei, potrivit gawker.com.

Tatăl ei îi interzisese să mai vorbează cu tânărul de la capătul celălalt al firului, iar acest lucru a declanșat ”nebunia” prin care a trecut tânăra. Ea a plecat la băiat, care locuia în Kentucky. Elizabeth, totuși, a fost oprită în Nashville, iar tatăl ei a venit să o recupereze. De asemenea, a hotărât să meargă la casa băitului, pentru a-l cunoaște, iar ca aceasta să se liniștească.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate