Alex Bodi a dezvăluit că împarte acelaşi pat cu Bianca Drăguşanu: “La cine pretindeți voi și visați, doarme lângă mine și mă ţine de mână”

De curând, Alex Bodi a dezvăluit că împarte acelaşi pat cu Bianca Drăguşanu.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Recent, Alex Bodi a dezvăluit că împarte acelaşi pat cu Bianca Drăguşanu. “În urmă cu câteva zile, contul meu de Instagram mi-a fost spart și din păcate șters definitiv de acele persoane. Deci, orice alt cont sau mesaje în numele meu sunt false. Cu siguranță, invidia și neputința, durerile de inimă când se uitau pe pagina mea i-au făcut să recurgă la așa ceva!”, a postat Bodi.

Citeste si: Cătălin Botezatu, declaraţii şocante după scandalul dintre Bianca şi Alex Bodi! Designerul spune de ce se ceartă atât de des cei doi! "Femeile ca Bianca nu sunt pentru orice pămpălău" EXCLUSIV!

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Alex Bodi povestește incidentul cu Bianca și poliția! ”Am pus-o pe umăr și ne-a văzut un vecin”! De la o glumă s-a ajuns la un apel la 112! EXCLUSIV

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat! Cum a reușit să o convingă să se întoarcă în brațele lui

Alex Bodi a dezvăluit că împarte acelaşi pat cu Bianca Drăguşanu: "Unde merg eu, voi vedeți la televizor" 

„Dar vreau să le transmit ceva: voi vă chinuiți să expuneti o viață falsă pe Instagram, iar viața mea reală e de 1000 de ori mai frumoasă ca cea de pe Instagram! Pentru că eu o trăiesc din plin și o savurez: unde merg eu, voi vedeți la televizor, ce visați voi să conduceţi stă la mine în garaj”, a continuat Alex Bodi.( vezi ce tatuaj incredibil îşi face Alex Bodi)

Alex Bodi a dezvăluit că împarte acelaşi pat cu Bianca Drăguşanu: "Pe voi vă topește curiozitatea!” 

E clar că Alex Bodi a dezvăluit că împarte acelaşi pat cu Bianca Drăguşanu, cu care s-a împăcat recent. “La cine pretindeți voi și visați, doarme lângă mine și mă ţine de mână, hainele și stilul le găsiți în reviste! Îmi cer scuze că am fost puțin răutăcios, dar asta e realitatea! Nu ați reușit nimic, de fapt...m-ați ambiționat mai tare și eu o să-mi trăiesc viața în continuare, mai frumos ca înainte, iar pe voi vă topește curiozitatea!”, a încheiat Alex Bodi.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

El e bărbatul pe care îl jeleşte Alex Bodi! Spaniolul Bauty era partenerul de viaţă al surorii lui Bodi! FOTO

Cum s-a umplut de bani Alex Bodi! Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu a fost patron de discotecă la Madrid! DEZVĂLUIRI

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, din nou împreună, la doar câteva zile după ce ea s-a despărțit de Alex Bodi! Fotografiile vorbesc de la sine

Horoscop Zilnic Vineri 5 Martie 2021: nativilor PEȘTI le este frică de schimbare

Alertă totală la granița cu România! Se închide tot. Premierul a anunţat restricţiile

Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

Petre Țuțea despre Nicolae Ceaușescu: Avea o mască de golan fioros! Istoria secretă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies