Alex Bodi a dezvăluit că împarte acelaşi pat cu Bianca Drăguşanu: “La cine pretindeți voi și visați, doarme lângă mine și mă ţine de mână”

De curând, Alex Bodi a dezvăluit că împarte acelaşi pat cu Bianca Drăguşanu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Recent, Alex Bodi a dezvăluit că împarte acelaşi pat cu Bianca Drăguşanu. “În urmă cu câteva zile, contul meu de Instagram mi-a fost spart și din păcate șters definitiv de acele persoane. Deci, orice alt cont sau mesaje în numele meu sunt false. Cu siguranță, invidia și neputința, durerile de inimă când se uitau pe pagina mea i-au făcut să recurgă la așa ceva!”, a postat Bodi.

Citeste si: Cătălin Botezatu, declaraţii şocante după scandalul dintre Bianca şi Alex Bodi! Designerul spune de ce se ceartă atât de des cei doi! "Femeile ca Bianca nu sunt pentru orice pămpălău" EXCLUSIV!

Citeste si: Alex Bodi povestește incidentul cu Bianca și poliția! ”Am pus-o pe umăr și ne-a văzut un vecin”! De la o glumă s-a ajuns la un apel la 112! EXCLUSIV

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat! Cum a reușit să o convingă să se întoarcă în brațele lui

Alex Bodi a dezvăluit că împarte acelaşi pat cu Bianca Drăguşanu: "Unde merg eu, voi vedeți la televizor" 

„Dar vreau să le transmit ceva: voi vă chinuiți să expuneti o viață falsă pe Instagram, iar viața mea reală e de 1000 de ori mai frumoasă ca cea de pe Instagram! Pentru că eu o trăiesc din plin și o savurez: unde merg eu, voi vedeți la televizor, ce visați voi să conduceţi stă la mine în garaj”, a continuat Alex Bodi. (vezi ce tatuaj incredibil îşi face Alex Bodi)

fara descriere

Alex Bodi a dezvăluit că împarte acelaşi pat cu Bianca Drăguşanu: "Pe voi vă topește curiozitatea!” 

E clar că Alex Bodi a dezvăluit că împarte acelaşi pat cu Bianca Drăguşanu, cu care s-a împăcat recent. “La cine pretindeți voi și visați, doarme lângă mine și mă ţine de mână, hainele și stilul le găsiți în reviste! Îmi cer scuze că am fost puțin răutăcios, dar asta e realitatea! Nu ați reușit nimic, de fapt...m-ați ambiționat mai tare și eu o să-mi trăiesc viața în continuare, mai frumos ca înainte, iar pe voi vă topește curiozitatea!”, a încheiat Alex Bodi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate