Alex Bodi a fost demolat pentru că zboară cu avionul privat: „Opulenţă, lux, aroganţă, fițe. În momentul ăsta zeci de copilași mor de foame, scuteşte-ne de etalarea averii!”

Alex Bodi a fost demolat pentru că zboară cu avionul privat într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Alex Bodi a fost demolat pentru că zboară cu avionul privat cu care se plimbă în călătoriile de afaceri. Avionul este închiriat de compania pentru care lucrează Bodi, cea specializată în tranzacţii cu microlingouri de aur, dar toţi cei care îl urmăresc pe pagine de socializare au senzaţia că el plăteşte pentru a călători cu aeronava. (vezi cum se plimbă Bodi prin Bucureşti ca şefii de stat)

Citeste si: Alex Bodi a zburat cu elicopterul de la Bucureşti la Mamaia! FOTO

Citeste si: Bianca Drăgușanu l-a prezentat pe Alex Bodi tatălui ei! Iată cum s-au fotografiat cei doi bărbați din viața divei

Citeste si: Afacerile Biancăi Drăguşanu sunt aproape de dezastru! Profitul s-a micşorat de trei ori, iar datoriile au crescut de aproape 25 de ori! Gaura financiară e uriaşă!

Alex Bodi a fost demolat pentru că zboară cu avionul privat: "Mai dați și la săraci"

De altfel, soţul Biancăi Drăguşanu a fost taxat pentru faptul că etalează un  stil de viaţă luxos. „Opulenţă, lux, aroganţă, fițe. Mai dați și la săraci și lăsați-ne cu figurile astea. În momentul ăsta zeci de copilași mor de foame, alții dorm pe afară în prag de iarnă și țara asta se duce de râpă. Scuteşte-ne de etalarea averii!”, a postat o internaută.

fara descriere

Alex Bodi a fost demolat pentru că zboară cu avionul privat: "Ești limitată psihic!” 

“Ai găsit să comentezi şi tu, dar nu ştiu pe ce bază!! Pe lângă faptul că nu știi limba română, nu te voi jigni, dar dacă insişti..îți dau în privat o listă cu unele exemple de oameni pe care i-am ajutat și tu va trebui să-ți ceri scuze public și să recunoști că ești limitată psihic!”, a răspuns afaceristul.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate