Alex Bodi a plâns ca un copil în brațele Biancăi înainte de despărțire. Ultimele imagini cu celebrul cuplu

Decizia despărțirii a fost luată cu o seară înainte de a anunța fulgerătoarea veste. Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au fost surprinși în timpul unor discuții emoționante.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au anunțat aseară că s-au despărțit, dar se pare că decizia a fost luată cu o seară înainte. 

Citeste si: Bianca Drăgușanu, snopită în bătaie de Alex Bodi? A avut o coastă fisurată și a ajuns la Urgență, iar zilele trecute, când a aflat de divorț, i-a înfipt furculița în mână

Citeste si: Prima declarație a lui Alex Bodi după ce s-a aflat că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi. Imagine halucinantă: ”Semnele iubirii”

Alex Bodi a plâns ca un copil în brațele Biancăi înainte de despărțire. Ultimele imagini cu celebrul cuplu

Cuplul a fost surprins de paparazzii Spy News în timpul unei discuții foarte emoționante, chiar cu o seară înainte să facă mare anunț al despărțirii. Atât de emoționante încât Alex Bodi a izbucnit în plâns în brațele Biancăi. 

Cei doi au fost surprinși într-o parcare chiar în timp ce discutau despre despărțire. Alex Bodi a venit la atelierul Biancăi împreună cu un amic, iar la scurt timp și-a făcut apariția și blondina la volanul mașinii fostului soț. Bianca Drăgușanu a coborât din mașina lui Alex Bodi și i-a dat cheile mașinii, cu un gest care sugera că totul s-a sfârșit, apoi i-a spus câteva cuvinte care l-au făcut să plângă pe milionar. Bodi nu s-a mai putut stăpâni și a  început să plângă, ca un copil, semn că l-au emoționat terbil cuvintele spuse de cea care îi era soție. Bianca s-a apropiat de el, l-a luat în brațe și i-a șters lecrimile de pe obraji, explicându-i cel mai probabil că este o decizie definitivă și viața trebuie să meargă mai departe. S-au sărutat ca pentru despărțire și s-au ținut în brațe minute în șir, apoi Bianca a dispărut. 

Bodi a privit-o pe soţie cum se îndepărtează şi a urcat la volanul maşinii pe care o adusese Bianca. După câteva secunde, în dreapta lui Bodi a urcat un prieten care aşteptase la câţiva metri să se termine scena emoţionantă, iar milionarul a demarat spre casă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate