Prima declarație a lui Alex Bodi după ce s-a aflat că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu

Alex Bodi a recunoscut că va divorța de Bianca Drăgușanu

Distribuie pe:

Autor: R.L.

bianca dragusanu si alex bodi divort

Alex Bodi a recunoscut despărțirea de Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi a dat primele declarații după ce s-a aflat că el și Bianca Dragușanu și-au spus adio după o serie de certuri și împăcări.

Prima declarație a lui Alex Bodi după ce s-a aflat că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu

La mai puțin de trei luni de la cununia civilă, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au depus actele de divorț, care ar urma să se pronunțe la începutul lunii decembrie.

bianca dragusanu si alex bodi

„Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 3 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun. Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi”, a declarat Alex Bodi pentru spynews.ro.

Citeste si: Alex Bodi se distrează în Dubai fără Bianca Drăguşanu! Afaceristul stă la un hotel luxos unde plăteşte o avere pentru cazarea pe o noapte!

Citeste si: Imagini în premieră cu garajul de lux al lui Alex Bodi! Vezi unde îşi ascunde soţul Biancăi Drăguşanu bolizii de sute de mii de euro bucata! VIDEO

Citeste si: Alex Bodi a dat o fugă în Spania să îşi sărbătorească fiica! Soţul Biancăi i-a organizat o petrecere pe cinste lui Chaqueline! FOTO

Bianca Drăgușanu a postat pe Instagram o fotografie în care se vede că are niște răni pe mână, în dreptul căreia a scris: Semnele iubirii!

Alex Bodi a comentat zvonurile potrivit cărora el ar fi fost vinovat de rănile Biancăi Drăgușanu. Bărbatul a negat că ar fi lovit-o.

"Ea a fost cu prietena ei, care are o pisică acasă. Am vrut să evităm episoadele de violenţă, noi suntem mai vulcanici, dar apoi ne şi potolim. Lumea interpretează greşit dacă ne vede în public, de aceea este bine să eliminăm orice speculaţie. Poate să confirme şi ea, i-am spus ei să dea declaraţii că ea este vedeta dintre noi. Dar decât să mai trecem prin episoade de tachinări, am zis că este mai bine să lămurim", a spus Alex Bodi pentru spynews.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate