Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi. Imagine halucinantă: ”Semnele iubirii”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au încheiat relația. Cei doi divorțează!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

bianca dragusanu si alex bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divortat. Marturisirea celor doi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat. Cei doi au depus actele de divorț la notar, iar termenul este în data de 2 decembrie. Alex Bodi a mărturisit faptul că relația dintre cei doi nu a mai mers și nici nu au putut face ceva în sensul de a avea scopuri comune.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, cu lacrimi în ochi, după ce a văzut un material cu Simina! Ce reacție a avut Ella

Citeste si: Primele imagini de la înmormântarea lui Mihai Constantinescu! ”Și cerul îl plânge” FOTO&VIDEO EXCLUSIV

Bianca Dragusanu a divortat. Anuntul facut de fostul sot, Alex Bodi

"Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 2 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun. Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi", a spus Alex Bodi în exclusivitate pentru Spynews.

Citeste si: Mihai Mitoșeru, mesaj pentru Lizeta Haralambie: ”Cu ea.. am rămas!”

Bianca Drăgușanu a postat pe rețelele de socializare, însă, imagini din care se poate observa că vedeta ar fi fost lovită pe mână, apărând cu zgârieturi: ”Semnele iubirii”.

bianca dragusanu bataie

Bianca Dragusanu a divortat

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate