Alex Bodi nu e deranjat că oamenii îl urăsc pentru că e bogat! Iubitul Biancăi Drăguşanu a explicat: „Este atât de palpitant, pentru că ei vor să fii tu!”

Amicii au aflat că Alex Bodi nu e deranjat că oamenii îl urăsc pentru că e bogat.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că Alex Bodi nu e deranjat că oamenii îl urăsc pentru că e bogat. Iubitul Biancăi Drăguşanu a fost fotografiat la o petrecere de fiţe fumând dintr-un trabuc şi etalându-şi ceasul scump de la mâna stângă. (vezi ce operaţie a suferit Bodi în secret)

Citeste si: Alex Bodi are o carpetă cu "Răpirea din serai" în vila sa din Mediaş! Iubitul Biancăi Drăguşanu se mândreşte cu o piesă de colecţie!

Citeste si: Alex Bodi şi-a cumpărat un Lamborghini demenţial! Iubitul Biancăi Drăguşanu are acum 6 bolizi de lux! FOTO

Citeste si: Bianca Drăgușanu, despre citarea ca martor în dosarul în care e implicat fiul interlopului Kalu: „Condamn categoric...”

Alex Bodi nu e deranjat că oamenii îl urăsc pentru că e bogat: "Clasă…stil…atitudine” 

“Ieşire în oraş…petrecere…clasă…stil…atitudine”, au fost hash-tag-urile pe care Bodi le-a postat la poză. “Este atât de palpitant atunci când oamenii te urăsc, pentru că ei vor să fii tu!”, a completat afaceristul.

fara descriere

Alex Bodi nu e deranjat că oamenii îl urăsc pentru că e bogat: "Doar banii tăi să-i aibă” 

Nu mai e un secret că Alex Bodi nu e deranjat că oamenii îl urăsc pentru că e bogat. “Nu toți vor să fii tu, poate doar banii tăi să-i aibă”, i-a transmis un amic iubitului Biancăi Drăguşanu.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate