Alex Bodi se teme că o să sufere un infarct? Iubitul Biancăi Drăguşanu bea apă la greu pentru a preveni atacul de cord!

Prietenii afaceristului au aflat că Alex Bodi se teme că o să sufere un infarct.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret că Alex Bodi se teme că o să sufere un infarct. Zilele trecute, afaceristul a postat pentru prietenii săi un material video intitulat „Legătura dintre infarct şi apă - este foarte bine de ştiut”. (vezi ce a făcut Alex Bodi când s-a întâlnit cu Victor Slav)

Citeste si: Bianca Drăgușanu, apariție sexy la un eveniment monden! A atras toate privirile când s-a afișat AȘA la brațul lui Alex Bodi

Citeste si: Bianca Drăgușanu, schimbare de look! Asemănare izbitoare cu Angelina Jolie

Citeste si: Alex Bodi a dezvăluit că împarte acelaşi pat cu Bianca Drăguşanu: “La cine pretindeți voi și visați, doarme lângă mine și mă ţine de mână”

Alex Bodi se teme că o să sufere un infarct: „Foarte important!” 

„Foarte important!”, şi-a atenţionat Bodi amicii, aceştia aflând că consumul de apă poate preveni atacul de cord. “Alex, apa e bună, mai ales seara, înainte de culcare”, i-a transmis un prieten care a urmărit documentarul recomandat de Bodi.

fara descriere

Alex Bodi se teme că o să sufere un infarct. Plănuieşte să se însoare cu Bianca

E clar că Alex Bodi se teme că o să sufere un infarct. WOWbiz.ro a dezvăluit recent că Bodi şi Bianca Drăguşanu vor să se însoare. "Avem o relație a noastră specială și poate vom ajunge și la un mariaj", a spus Bianca, în timp ce afaceristul a fost mult mai direct: "Am luat în calcul și varianta asta. Ne iubim, este firesc să ne gândim și la un mariaj".

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate