Bianca Drăgușanu, apariție sexy la un eveniment monden! A atras toate privirile când s-a afișat AȘA la brațul lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a atras toate privirile la un eveniment monden din București.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Una dintre cele mai faimoase vedete din România, Bianca Drăgușanu, a reușit să atragă atenția la un eveniment monden din Capitală care a avut loc seara trecută. Bianca Drăgușanu a purtat o rochie care i-a pus în valoare trupul bine lucrat pe care îl are, dar și atuurile ei! Chiar pe rețelele de socializare, Bianca a făcut publică imaginea cu rochie, de la eveniment, unde a strâns numeroase aprecieri. Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu a și notat câteva cuvinte în dreptul ei: ”Nu mă numi prințesă, ci regină”.

Vedeta a atras atenția la party, mai ales la brațul partenerului său de viață, Alex Bodi. Amândoi au fost îmbrăcați în negru, foarte eleganți și cu zâmbetul pe buze.

Citeste si: Mircea Badea o atacă pe Viorica Dancilă: „Imbecila planetei a declarat că va participa la cvorumul hitleristului cretin”

fara descriere

Citeste si: Răzvan Ciobanu, amenințat prin telefon? ”Eu când l-am cunoscut pe Răzvan, mi-a dat țeapă”

Citeste si: Marinică Nămol și-a dus soția la mall de ziua ei! Ce eforturi face manelistul pentru a da uitare scandalul cu mireasa XXX

Alex Bodi a dezvăluit că împarte acelaşi pat cu Bianca Drăguşanu

Recent, Alex Bodi a dezvăluit că împarte acelaşi pat cu Bianca Drăguşanu. “În urmă cu câteva zile, contul meu de Instagram mi-a fost spart și din păcate șters definitiv de acele persoane. Deci, orice alt cont sau mesaje în numele meu sunt false. Cu siguranță, invidia și neputința, durerile de inimă când se uitau pe pagina mea i-au făcut să recurgă la așa ceva!”, a postat Bodi.

”Dar vreau să le transmit ceva: voi vă chinuiți să expuneti o viață falsă pe Instagram, iar viața mea reală e de 1000 de ori mai frumoasă ca cea de pe Instagram! Pentru că eu o trăiesc din plin și o savurez: unde merg eu, voi vedeți la televizor, ce visați voi să conduceţi stă la mine în garaj”, a continuat Alex Bodi. 

“La cine pretindeți voi și visați, doarme lângă mine și mă ţine de mână, hainele și stilul le găsiți în reviste! Îmi cer scuze că am fost puțin răutăcios, dar asta e realitatea! Nu ați reușit nimic, de fapt...m-ați ambiționat mai tare și eu o să-mi trăiesc viața în continuare, mai frumos ca înainte, iar pe voi vă topește curiozitatea!”, a încheiat Alex Bodi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate