Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au anunțat că s-au împăcat, în direct: „Urmează să mă ceară din nou în căsătorie”

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au recunoscut că s-au împăcat, în direct, la emisiunea Teo Show. După ce au divorțat pe data de 10 martie, cei doi au decis să ofere încă o șansă relației.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au anunțat că s-au împăcat


In articol:

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu sunt din nou împreună. După ce au dat mai multe indicii pe rețelele de socializare, cei doi au hotărât să anunțe împreună că s-au împăcat.

Într-o intervenție telefonică la emisiunea Teo Show, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au vorbit despre împăcarea la care mulți nu se așteptau.

Bianca a recunoscut că încă este supărată pe Alex Bodi: „Am fost unul împotriva celuilalt”

„Încă sunt supărată pe el. N-am fost noi împotriva lumii, am fost unul împotriva celuilalt”, a declarat Bianca, referindu-se la poza pe care fostul ei soț a postat-o de curând pe Instagram.

Citeste si: Primele imagini cu Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi după ce s-au împăcat. Cei doi au petrecut cu doi îndrăgostiţi

Citeste si: Prima reacție a Dariei Radionova, după împăcarea lui Bodi cu Bianca! ”Eu știu... Nu credeți tot”

Citeste si: După ce s-a împăcat cu Bianca, Alex Bodi a fost făcut praf: „Te joacă pe degete. Am crezut că ai orgoliu, dar ai arătat contrariul țării întregi!”

Întrebați de moderatorii emisiunii, Teo și Bursucu, ce urmează în continuare în relația lor, Bianca a răspuns, cu jumătate de gură, că urmează să o ceară din nou în căsătorie.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au anunțat că s-au împăcat

„Urmează să mă ceară din nou în căsătorie. Eu am nevoie să am din nou încredere în ceea ce face, nu ceea ce spune. În momentul ăsta suntem la stadiul în care vrem să contruim”, a mărturisit Bianca.

Bodi a recunoscut că el a făcut primul pas spre împăcare. Bianca a acceptat cu o singură condiție, să semneze un contract de confidențialitate.

„Am cerut vehement să semnăm un contract de cofidențialitate. Cine greșește, plătește. I-am dat șansa să dea dovadă de maturitate. I-am dat șansa să existe o continuitate”, a mai adăugat vedeta.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate