Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au anunțat că s-au împăcat, în direct: „Urmează să mă ceară din nou în căsătorie”

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au recunoscut că s-au împăcat, în direct, la emisiunea Teo Show. După ce au divorțat pe data de 10 martie, cei doi au decis să ofere încă o șansă relației.

Autor: C.G.

In articol:

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au anunțat că s-au împăcat
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au anunțat că s-au împăcat

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu sunt din nou împreună. După ce au dat mai multe indicii pe rețelele de socializare, cei doi au hotărât să anunțe împreună că s-au împăcat.

Într-o intervenție telefonică la emisiunea Teo Show, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au vorbit despre împăcarea la care mulți nu se așteptau.

Bianca a recunoscut că încă este supărată pe Alex Bodi: „Am fost unul împotriva celuilalt”

„Încă sunt supărată pe el. N-am fost noi împotriva lumii, am fost unul împotriva celuilalt”, a declarat Bianca, referindu-se la poza pe care fostul ei soț a postat-o de curând pe Instagram.

Citeste si: Primele imagini cu Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi după ce s-au împăcat. Cei doi au petrecut cu doi îndrăgostiţi

Citeste si: Dorința din copilărie pe care Bella Santiago și-a îndeplinit-o la nunta cu Nicu: „M-am simțit foarte bine”. Artista i-a făcut o surpriză soțului, intrând cântând în biserică- kanald.ro

Citeste si: A fost prins criminalul din Berceni. Bărbatul se află în Olanda- stirileprotv.ro

Citeste si: Prima reacție a Dariei Radionova, după împăcarea lui Bodi cu Bianca! ”Eu știu... Nu credeți tot”

Citeste si: După ce s-a împăcat cu Bianca, Alex Bodi a fost făcut praf: „Te joacă pe degete. Am crezut că ai orgoliu, dar ai arătat contrariul țării întregi!”

Întrebați de moderatorii emisiunii, Teo și Bursucu, ce urmează în continuare în relația lor, Bianca a răspuns, cu jumătate de gură, că urmează să o ceară din nou în căsătorie.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au anunțat că s-au împăcat
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au anunțat că s-au împăcat

„Urmează să mă ceară din nou în căsătorie. Eu am nevoie să am din nou încredere în ceea ce face, nu ceea ce spune. În momentul ăsta suntem la stadiul în care vrem să contruim”, a mărturisit Bianca.

Bodi a recunoscut că el a făcut primul pas spre împăcare. Bianca a acceptat cu o singură condiție, să semneze un contract de confidențialitate.

„Am cerut vehement să semnăm un contract de cofidențialitate. Cine greșește, plătește. I-am dat șansa să dea dovadă de maturitate. I-am dat șansa să existe o continuitate”, a mai adăugat vedeta.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Declaraţia pe propria răspundere a fost simplificată. Cum trebuie completată şi de unde poate fi descărcată

Un tânăr a fost surprins călare pe un cal în centrul Iașiului. Motivul întrece orice imaginație

A fost prins criminalul din Berceni. Bărbatul se află în Olanda

Cine este și câți ani are șarmantul Dogan din serialul Prețul fericirii! Iată ce familie superbă are celebrul actor Murat Aygen și cu ce se ocupă când nu se află pe platourile...

Calendar ortodox 11 iunie 2023. Ce sărbătoare este duminică?

„Acum se pot face teste.” Stephan Pelger a vorbit despre una dintre cele mai mari dorințe, în ultimul interviu

Au ieșit la iveală detalii cutremurătoare despre tot ce a îndurat Dana Roba. De ce a fost, de fapt, atacată de soțul ei, Daniel Balaciu: "A vrut să se răzbune pe ea"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies