Alex Zănoagă, în drum spre Dominic. Cum s-a pregătit pentru prima întâlnire cu fiul lui

Alez Zănoagă este tătic cu acte în regulă de ieri și deja s-a dus să o ia pe Simina și de Dominic de la spital.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Alex Zănoagă este în culmea fericii de ieri, când Simina l-a adus pe lume pe Dominic. Nașterea a venit mai devreme decât s-au așteptat cei doi părinți, dar asta nu este decât un motiv în plus de fericire.

Citeste si: Jador de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Simina a născut! "Eu mă jur că..."

Alx este foarte fericit că a devenit tată și chiar astăzi s-a dus fuga-fuga la spital să își aducă acasă băiețelul și pe mama sa. Restricțiile impuse de autorități nu i-au permis să fie alături de Simina, în momentul nașterii, dar cei doi proaspeți părinți au ținut mereu legătura prin intermediul telefonelor.

Citeste si: Ce a făcut Alex Zănoagă după ce Simina a născut! A recunoscut în fața tuturor

Îmbrăcat ca de vară și cu un scăunel de copil în mână, Alex a plecat alături de fratele său să îi pe Simina și pe Dominic de la spital. 

fara descriere

„Familia Zănoagă mai primește un membru nou astăzi. Tac'su merge să-l ia pe Dominicu'”, a spus fratele lui Aex Zănoagă, vizibil încântat de venirea pe lume a noului membru. 

Prima fotografie cu Dominic, băiețelul Siminei și al lui Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei

Simina și Alex Zănoagă sunt oficial părinți. Dominic a fost adus pe lume luni dimineața, 6 aprilie, în mare secret.

Citeste si: Hamude sare în apărarea lui Andy după ce au apărut detalii intime despre concurentul de la "Puterea Dragostei". Incredibil ce a putut să spună

fara descriere

Simina și Alex Zănoagă au devenit părinții unui băiețel sănătos. Ei sunt în culmea fericirii, chiar dacă nu pot fi unul lângă celălalt fizic. Fratele lui Alex, George, a postat un videoclip pe contul său de Instagram, în care se poate observa conversația video din cei doi proaspăți părinți. Aflată în spital, dar cu băiețelul de partea ei, Simina pare mai fericită decât niciodată.

Citește continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate