Alex Zănoagă s-a apucat de cântat! Imitându-l pe Jador, iubitul Siminei a făcut o melodie despre sentimentele lui! Cum sună aceasta VIDEO

Alex Zănoagă a făcut o melodie dedicată iubitei sale, Simina. Cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei trăiesc o poveste de iubire.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

zanoaga si simina

După ce Jador a devenit cunoscut după ce a compus mai multe melodii dedicate Siminei, iubita lui de la Puterea Dragostei, despre care spune că l-a trădat, Alex Zănoagă i-a urmat exemplul.

Alex Zănoagă s-a apucat de cântat. El și-a lansat azi prima melodie ”Nimeni nu credea”, ale cărei versuri sunt despre ce a simțit el de-a lungul relației cu Simina.

zanoaga melodie

Iată câteva versuri: 

”Lumea îți zicea: Ce cauți cu ăsta, măi fată?

Toți mă înjurau și mă jigneau că nu am față de tine

Dar tu ai vrut să fii cu mine și s-a transformat în iubire

Ăștia au vorbit, au vorbit în neștire și au trecut, au trecut zile''

 

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubit? A șters pozele cu el și s-a împăcat cu Ricardo: „În ochii ei se citea fericirea”

Citeste si: Bianca de la ”Puterea Dragostei”, dezvăluiri incredibile despre întâlnirea cu Nelson Mondialul, tatăl lui Livian: ”Mi-e chiar frică”

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, transformare totală! Gravidă în 4 luni, iubita lui Alex Zănoagă e de nerecunoscut

Alex Zănoagă a scos o melodie, după ce și fratele său, ispita George a devenit cântăreț

După ce a ieșit din casa de la Puterea Dragostei, Alex a dezvăluit că are de gând să se apuce de cântat. De altfel și fratele său mai mare, fosta ispită George Zănoagă are în repertoriu câteva melodii, cea mia recentă este cu Raju de la Puterea Dragostei. Același Raju s-a implicat și în producția melodiei lui Alex Zănoagă.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate