Alexandra Stan, dezbrăcată complet! Imagini halucinante cu supervedeta, goală pușcă!

Alexandra Stan pare să fie cea mai dezinhibată vedetă de la noi. De fapt, Alexandra Stan pare că vrea să se ia la trântă chiar cu fetele care fac... videochat.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Artistă cu un succes uriaș în toată lumea, Alexandra Stran pare să mizeze la maximum pe atuurile ei fizice pe care, de fapt, nu le ascunde deloc.

Citeste si: Alexandra Stan a vorbit despre bătaia pe care a încasat-o în urmă cu 6 ani: ”Am făcut foarte multă terapie”

Citeste si: Alexandra Stan, mai îndrăzneață ca niciodată! Cum s-a lăsat fotografiată artista înainte de turneul din Japonia

Citeste si: Bombă în showbiz! Alexandra Stan are un nou iubit, iar noi avem dovada!

Iar de curând, Alexandra Stan a postat o serie de imagini cât se poate de explicite. Mai exact, Alexandra Stan s-a lăsat filmată, goală pușcă, fără picătură de lenjerie, în timp ce dansează în cel mai lasciv mod cu putință. Astfel, deși întâi avea niște haine pe ea, Alexandra Stan scapă repede de ele rămânând în costumul Evei. Cu pisica jucându-se printre picioarele ei, Alexandra Stan, rămasă goală complet, ascultând muzică parcă desprinsă din filmele erotice, a început să danseze, atingându-și sânii, filmarea realizată fiind una de natură să își lase toți fanii cu gura căscată...

fara descriere

Cu atât mai mult cu cât nu a lăsat imaginației niciun loc de... lucrat, nuditatea completă fiind evident.

Alexandra Stan, replică pentru cei care o judecă că pozează goală

Doar că, așa cum chiar nu se aștepta, Alexandra Stan s-a văzut pusă la ”colț”, judecată strict și, culmea, atacată deoameni la care nu se aștepta. Iar din acest motiv, artista a decis să dea niște explicații cu privire la gestul ei. ”Înainte de a judeca pe cineva, consider că e tare ușor să aruncăm cu vorbe asupra oamenilor, fără să analizăm prea mult o situație. Din răutate, din frustrare, din ignoranța, dintr-un complex de inferioritate, din nimic, din motive greu de înțeles. Iar eu, după 10 ani de carieră internațională, am fost acuzată de “disperare și nevoie de atenție, fără să am un plan de marketing pregătit”. Oare chiar așa să fie? Mai ciudat mi se pare faptul că “acuzele” vin de la o persoană care are experiență în PR și marketing, care a lucrat (sau încă lucrează) cu artiști din muzică. (...)

fara descriere

Suntem în 2019, am ales să fiu liberă, să mă accept pe mine așa cum sunt. La 30 de ani îmi iubesc corpul și sunt în perioada de #ImFeelingMyself, despre care pomenește și @beyonce. Sunt free să postez ce vreau, deal with it. Nu poți să desființezi un artist pentru că e sexy. Dacă-mi expun formele, nu înseamnă că nu sunt o femeie puternică, independența, că nu am management sau planuri de marketing. Tocmai, știu bine ce vreau și cine sunt. Suntem în era libertății, a sincerității. Poate că ar fi mai bine să ne susținem între noi. Noi, femeile...noi, artiștii...noi, persoanele din muzică din România. Dar, după cum spuneam, eu susțin libertatea de exprimare, așa că fiecare poate să scrie despre orice și ce vrea”, a fost replica elegantă, dar din care se simțea supărarea, dată de frumoasa Alexandra Stan.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate