Alexandru ar putea să o părăsească pe Bianca de la Puterea Dragostei? A spus-o chiar el: „Dacă te văd nemachiată, nu o să mai vreau...”

Bianca de la Puterea Dragostei a aflat de la Alexandru ce simte pentru ea și ce crede despre ea nemachiată.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Bianca și Alexandru formează cel mai nou cuplu din casa Puterea Dragostei. După ce băieții au făcut mai multe glume legate de felul în care arată tânăra concurentă fără machiaj, iar la urechile ai a ajuns că noul iubit s-ar fi strâmbat și el, ea l-a luat imediat la întrebări.

„Am auzit ceva, că ai zis despre mine cumachiajul, că ai făcut așa...”, a spus Bianca imitând gestul pe care l-ar fi făcut Alexandru.

„Păi și ce? Știi cum am zis? Mă întreba Hamude...”, a început el să povestească. Iubita lui l-a întrerupt imediat cu o întrebare: „Tu m-ai văzut pe mine nemachiată?”

„Nu. „Sper să nu fie o mare diferență între realitate și machiaj” și am făcut așa”, i-a răspuns el, imitând gestul făcut în discuția cu Hamude.

Citeste si: Scandal uriaș între Mary și Bianca de la Puterea Dragostei! S-a lăsat cu replici acide: „Nu ești în stare să ții o relație! Nu știi să ții un bărbat lângă tine”

Citeste si: Andreea Marin, cu ochii în lacrimi: „Am cinci-șase operații…” Vedeta a vorbit despre cancer

Citeste si: Simina și Mary, tatuaje identice! Concurentele de la ”Puterea Dragostei” sunt prietene la cataramă? Uite în ce zonă sensibilă le-au făcut

 

Bianca a aflat de la Alexandru ce simte pentru ea 

„Dar eu recunosc, nu am de ce. Ceea ce spun, eu îmi asum. Chiar nu știu (cum arăți nemachiată - n.r.), dar chiar nu cred că o să îmi schimbe părerea despre tine acest lucru. Atâta timp cât mie îmi placi, mi-e drag de tine, vreau să stau cu tine, nu cred că dacă te văd nemachiată nu o să mai vreau să stau cu tine. Practic, sentimentele mele nu mi se schimbă radical din cauza machiajului. Eu asta zic. Contează, mai ales acum, pentru mine, nu mai contează fizicul tău. Contează ceea ce gândești tu și cum este sufletul tău. Și asta vreau să mă atragă în continuare și pe viitor. Nu m-am supărat, a fost o mică neînțelegere”, a spus Alexandru.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: