Alexandru Arşinel a ajuns subalternul lui Vasile Muraru la Teatrul de Revistă! Cei doi au făcut schimb de funcţii, iar Arşinel s-a ales cu salariul micşorat!

În noua schemă de la Teatrul de Revistă, Alexandru Arşinel a ajuns subalternul lui Vasile Muraru.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că Alexandru Arşinel a ajuns subalternul lui Vasile Muraru. Presa a relatat că, de la începutul lui 2019, Arşinel a renunţat la funcţia de manager al Teatrului de Revistă, pe care o ocupa de ani de zile, lăsându-i locul lui Vasile Muraru, care era director adjunct al instutuţiei aflate în subordinea Primăriei Capitalei. (vezi ce se mai întâmplă cu soţia bolnavă a lui Alexandru Arşinel)

Citeste si: Iţi este dor de maeştrii Alexandru Arşinel şi Vasile Muraru? Uite ce cadou de senzaţile le-au pregătit marii actori fanilor lor!

Citeste si: Vasile Muraru, de urgență la spital! "Nu părea nimic grav"

Citeste si: E oficial! Alexandru Arşinel nu mai este director la teatru! Vasile Muraru este în culmea fericirii! Poza pe care şi-o poate pune în ramă

Alexandru Arşinel a ajuns subalternul lui Vasile Muraru: ”Arşinel nu se mai ocupă de partea administrativă" 

”Arşinel nu se mai ocupă de partea administrativă ca şi până acum, dar vine zi de zi la birou. Vrea să se simtă implicat în continuare în tot ceea ce se întâmplă acolo. Vasile Muraru va avea interimatul de şase luni şi, credem noi, cel puţin tot atât va mai veni şi Arşinel pe aici. Toată lumea ştie că Vasile visa la momentul ăsta, aşa că el va fi şeful, cel puţin o perioadă. Dacă va rămâne director mare, depinde doar de Primărie, dacă va fi agreat politic, dacă se mulează pe ceea ce se doreşte”, a dezvăluit, pentru WOWbiz.ro, o sursă din teatru.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate