Alexandru Bobicioiu a comis-o! A fost filmat în timp ce se uita după o concurentă de la Puterea Dragostei: „Ce-aș putea să-i fac eu lu fata asta... Ia uite ce fund bombat are”

Alexandru Bobicioiu a fost filmat în timp ce se uita după o concurenta de la Puterea Dragostei, iar cuvintele lui nu au fost pe placul fanilor emisiunii.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Alexandru Bobicioiu a fost filmat în timp ce admira posteriorul uneia dintre concurentele de la Puterea Dragostei din Grecia. Fostul iubit al Biancăi a fost surprins în timp ce făcea o remarcă neașteptată la adresa fetei care trecea pe lâmngă el și ceilalți băieți, iar unii au catalogat cuvintele lui drept lipsite de respect.

„Auzi, ce-aș putea să-i fac eu lu fata asta micuță. Ia uite ce fund bombat are! Așa mică și nebună... A zis că nu înțelege nici engleză, nici română. Facem noi cumva”, a spus amuzat Alexandru Bobicioiu, insinuând că a încercat deja să vorbească cu fata din imagini, dar că i-a fost greu să comunice cu ea din cauza barierii lingvistice.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei nu o poate uita pe Simina! A recunoscut tot ce simte pentru ea: „E o plăcere să o văd”

Citeste si: Andy de la Puterea Dragostei, adevărul despre motivul pentru care a bătut-o pe Roxana: „Uite la ce s-a ajuns din cauza ei!”

Citeste si: Război total la Puterea dragostei! Ce i-a spus Hamude lui Ricardo la eliminarea din casă! "Băi, de la distanță ne luăm la revedere"

fara descriere

Cum au reacționat fanii Puterea Dragostei când au văzut imaginile cu Alexandru Bobicioiu

Unii dintre fanii emisiunii, care îl admiră pe Alexandru Bobicioiu, l-au felicitat pentru comportamentul lui. „Bravo! Ia-le pe toate la rând! Să se oftice lumea rea!”, a scris o femeie pe Facebook.

Cei mai mulți dintre cei ce rumăresc emisiunea, însă, au fost revoltați de comportamentul lui și i-au adresat cuvinte jignitoare. „Un prost! Nu se uita la el cum arată?!”, „Așsa s-a uitat și la Deea și zicea că nu”, „Mare tăntălău”, au fost câteva dintre mesajele dezaprobatoare pe care au vrut urmăritorii show-ului de la Kanal D să i le transmită fostului iubit al Biancăi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate