Jador de la Puterea Dragostei nu o poate uita pe Simina! A recunoscut tot ce simte pentru ea: „E o plăcere să o văd”

Jador a recunoscut ce sentimente are încă pentru Simina, fosta lui iubită. El a spus că este o plăcere să o vadă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Cea care a deschis subiectul despre sentimentele lui Jador pentru Simina a fost Lavinia, care a spus că l-a făcut pe artist să recunoscă faptul că nu a uitat-o pe fosta lui iubită. 

„Jador a recunoscut că mai simte ceva pentru Simina. Fără să vreau mi-am dat seama. Eu l-am făcut să spună”, a spus Lavinia.

„Eu am spus de la început că este ceva între noi”, a spus Jador în timp ce se ascundea după canapea.

Andreea Mantea l-a chemat pe Jador în casa fetelor, iar s-a așezat lângă Simina, în ciuda protestelor ei.

fara descriere

„Ceva e între noi doi, dar nu știu ce e. Ceva există”, a spus Jador.

Simina a dat să spună ceva, dar a tăcut și a zâmbit, iar fostul ei iubit avea și el un zâmbet larg. „E ceva acolo. Pot să mint? E ceva plăcut. E o plăcere să o văd. Nu mă deranjează când o văd și nici nu îmi este indiferentă. A fost ceva între noi și o văd într-un anumit fel”, a continuat el. 

Citeste si: Andy de la Puterea Dragostei o place pe Lavinia, dar nu vrea o relație cu ea: „E un suflet bun, dar nu e...”

fara descriere

Ce simte Simina pentru Jador

Pe de altă parte, Simina spune că nu împărtășește aceleași sentimente pentru fostul eiiubit și că prezența lui îi este indiferentă. 

„Eu nu am nicio treabă, uit de multe ori că este aici. Dacă nu intră, ei uit că el aici. I-am spus și lui să protejeze o fată pe care o place și să facă pași, decât să mă protejeze pe mine”, a spus Simina.

„Îi vreau binele”, a continuat Jador despre fosta lui iubită.

„Eu cred că el voia să dea bine la public și de asta m-a protejat. Nu știu dacă ăsta este motivul, tocmai de asta l-am întrebat. (...) Eu i-am explicat în grădină tot ce m-a întrebat. Noi nu ne înțelegem, asta mă mir și eu. În Gală tot își amintea de mesaje pe care le-am lămurit”, a mai spus bruneta. 

fara descriere

Pentru ca Simina și Jador să-și rezolve problemele, Andreea Mantea le-a propus cel doi foști iubiți să meargă la un date. El a refuzat vehement, iar Simina a spus și ea că nu-și dorește așa ceva. „Chiar nu-mi doresc. Eu am încercat să vorbesc cu el, dar vorbesc degeaba”, a completat frumoasa brunetă.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate