Alexandru Cumpănașu, amenințat cu moartea: „S-au folosit metode de intimidare la adresa mea”

Alexandru Cumpănașui vorbește despre amenințările cu moartea pe care le-a primit după ce s-a implicat în cazul nepoatei lui, Alexandra din Caracal. Spune,însă, că nu va ceda în fața acestor metode de intimidare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Alexandru Cumpănașu este unchiul Alexandrei, fata de doar 15 ani care a fost ucisă de monstrul din Caracal și care a adus neregulile din sistemul judiciar în primele pagini ale presei. Prezent într-o emisiune de televiziune, el a declarat că el și familia lui au fost amenințați cu moartea, iar el a fost acuzat că se folosește de tragedia uriașă prin care trece familia lui pentru a-și face campanie politică.

Citeste si: Caz șocant în România. Și-a dat foc în mijlocul zilei fiindcă se certase cu iubita lui! A murit la spital

Citeste si: Liderul proxeneților din Caracal a primit despăgubiri de la Statul Român pentru condiții proaste în închisoare! Condamnat la 20 de ani, bărbatul ar putea ieși după doar 3!

Citeste si: Tânără de 21 de ani, sechestrată și obligată să se prostitueze! Ea și fetița ei de 3 ani au fost ținute captive timp de o lună

fara descriere

„Am primit amenințări de toate felurile. S-au folosit mijloace de intimidare la adresa mea și a familiei. În acest moment, cred că se lucrează la cedarea mea psihică sub cu tot felul de mesaje. Eu voi face plângere penală împotriva acestor oameni. Sunt și elucubrații de genul că eu mă folosesc de această dramă ca să candidez la președinție. Am obosit să tot neg această chestiune. Nu am cuvinte, nici nu știu să ce să mai spun.

Este o campanie furibundă la adresa mea din partea acestui sistem odios pe care l-am întors cu fundul în sus. Eu nu mi-am asumat aceste lucruri, aceste amenințări, pentru că nu candidez la nimic. Eu mi-am asumat o luptă împotriva acestui sistem, nu ca să candidez împotriva lui Iohannis, Barna, Dăncilă sau cine dracului o mai candida. Eu nu mai pot să am grijă de familia mea și îmi reproșez acest lucru, am petrecut 2 ore cu ei în ultimele zile, dar nu voi ceda sub nicio formă în fața acestor presiuni” , a spus Alexandru Cumpănașu.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate