Alexandru Cumpănașu, dezvăluiri cutremurătoare despre oasele găsite lângă pădurea din Caracal

Alexandru Cumpănașu a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre oasele găsite lângă pădurea indicată de Gheorghe Dincă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, a făcut dezvăluiri incredibile despre osemintele găsite lângă pădurea indicată de criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă.

Citeste si: Luis Lazarus, dezvăluiri INCREDIBILE din ancheta de la Caracal: ”Acești investigatori minunați ascund multe lucruri si ne mint! Nimic nu e ceea ce pare!”

Citeste si: Fostul partener de afaceri al criminalului din Caracal a rupt tăcerea: "Dincă avea o preferință către minore, să fie cât mai copile, cu chipuri angelice"

Citeste si: Nelson Mondialu' a plâns ca un copil când și-a revăzut fiul acasă! Mr. Livian de la Puterea Dragostei a revenit la Cluj

“Acea cutie sau în ce se pun acele rămășițe nici nu a fost deschisă. Despre ce analiză vorbim? Cutia nici nu a fost deschisă. Cei de la INML nu au analizat nimic pentru că nu au deschis cutia. Informația este certă pe care o dau. DIICOT-ul a spus că nu a primit nimic. DIICOT-ul, după ce eu am infirmat (că ADN-ul de pe rămășițele ridicate din pădurea de lângă casa din din Caracal ar fi ale Alexandrei -n.r.), oamenii au spus clar, nu au primit de la INML care să confirme ceva. Mă refer la cele din liziera din pădure, desigur”, a declarat Alexandru Cumpănașu, la Antena 3.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate