Nelson Mondialu' a plâns ca un copil când și-a revăzut fiul acasă! Mr. Livian de la Puterea Dragostei a revenit la Cluj

Nelson Mondialu' a plâns în hohote când s-a reîntâlnit cu fiul, concurent la ”Puterea Dragostei”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Mr Livian, concurent la emisiunea ”Puterea dragostei” se află, zilele acestea acasă, la Cluj. Momentul în care a ajuns la casa părintească a fost transmis live pe Youtube de tatăl lui, celebrul Nelson Mondialu'.

fara descriere

”O venit 'oconașu acasă!”, a țipat, printre lacrimi, Nelson. O reacție care nu a mai fost văzută niciodată pe internet la celebrul youtuber: a izbucnit în plâns și nu a reușit să-și revină timp de minute bune. ”N-ai venit cu Bianca?... Ti-ai mai făcut un tatuaj pe spate! Ia să văd, ce scrie?”, a mai încercat Nelson să lege un dialog. Inutil, însă, pentru că vorbele i se amestecau în minte și ieșeau toate odată.

fara descriere

Citeste si: Cum se alintă Livian și Bianca de la „Puterea dragostei”: „Unul dintre motivele pentru care m-am îndrăgostit...”

Citeste si: Șocant! Ce au găsit anchetatorii în laptopul lui Gheorghe Dincă: „Erau cu sutele”

Citeste si: Alexandra și Luiza sunt în viață?! Ce a apărut pe străzile din Italia, oamenii se cutremură

Pregătirile pentru sosirea lui Livian au început însă cu mult înainte. Mama lui i-a pregătit un tort cu numele lui pe el, iar tatăl a copt vinete și a gătit tăiței. La reîntâlnire, Nelson a purtat un tricou roșu pe care scria ”Turcia”.

fara descriere

Livian este concurent în cel de-al doilea sezon al show-ului ”Puterea dragostei”, emisiune care se difuzează la Istanbul. Fiul lui Nelson și-a câștigat rapid popularitatea și a devenit extrem de iubit de fanele show-ului de la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate