Alexandru Cumpănașu, prima reacție după moartea copilei de 11 ani din Dâmbovița: "Voi declanșa un jihad împotriva infracționalității din România"

Alexandru Cumpănașu a reacționat dur la adresa autorităților, în cazul copilei de 11 ani din Dâmbovița care a fost găsită moartă ieri.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Alexandru Cumpănașu a făcut declarații revoltătoare la adresa autorităților, în cazul copilei de 11 ani din Dâmbovița care a fost găsită moartă, ieri.

Alexandru Cumpănașu, prima reacție după moartea copilei de 11 ani din Dâmbovița: "Voi declanșa un jihad împotriva infracționalității din România"

Aflat la sediul Biroului Electoral Central pentru a-și depune candidatura pentru alegerile prezindențiale, Alexandru Cumpănașu a vorbit din nou despre indolența autorităților și le-a promis celor prezenți că va face dezvăluiri uluitoare în cazul crimelor de la Caracal.

În contextul fetei de 11 ani care a fost ucisă, Alexandru Cumpănașu și-a exprimat din nou indignarea asupra instituțiilor statului.

Citeste si: Ce s-a întâmplat în noaptea în care a avut loc petrecerea de botez a fetiței Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov! Abia acum s-a aflat

Citeste si: Prima fotografie cu principalul suspect în uciderea fetiței de 11 ani, cetățeanul olandez: "Urmele pe care le-a lăsat sunt probe"

Citeste si: Tulburător! Fetița de 11 ani din Dâmbovița a fost chinuită și omorâtă în doar 30 de minute! Întregul film al căutării minorei

“Este un caz care ar trebui să ne pună pe gânduri. Câți copii trebuie să mai moară? Câte fete mai trebuie să fie răpite și duse pe filiere arabe și în alte țări ca românii să se trezească? Cred că românii s-au trezit și cred sincer că astăzi, cei care au instituțiile în subordine nu au făcut nimic pentru a afla în două luni de zile pentru a afla ceva de Alexandra, despre Luiza, despre copilul ăsta care, iată, astăzi a decedat, violată… Oare câte lucruri trebuie să se mai întâmple pentru ca acest sistem să fie dărâmat?”, a declarat Alexandru Cumpănașu la sediul BEC.

Alexandru Cumpănașu a mai declarat că principala tema în campania electorală va fi compaterea infracționalității. 

"Noi românii avem mare nevoie să declanșăm un jihad împotriva infracționalității. Eu asta voi face. Zilele viitoare voi veni cu dezvăluri despre toate clanurile mafiote din România, despre clanurile politice, clanurile care răpesc fete și le duc în afara țării pe filiere diverse, inclusiv pe filiera arabă unde a fost dusă Alexandra.",  a mai spus Alexandru Cumpănașu în fața celor prezenți la BEC. 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate