Viorica Dăncilă, întrebată dacă l-ar grația pe Liviu Dragnea: ”Doamne ferește!”

Viorica Dăncilă a declarat că nu l-ar grația pe fostul lider PSD și că nici nu știe de ce Liviu Dragnea vrea dizolvarea partidului.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere
Liviu Dragnea se află încarcerat în Penitenciarul Rahova încă din data de 27 mai. El ispășește o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

De după gratii, Liviu Dragnea a cerut în instanță dizvolvarea PSD, fapt ce a „întristat-o” pe Viorica Dăncilă. Înrtebată dacă, în cazul în care ar ajunge perședintele României, l-ar grația pe fostul lider PSD, prim-ministrul a răspuns: „Doamne ferește!”.

Citeste si: “Fratele lui Pepe”, dezvăluiri incredibile în cazul crimei din Piața Constituției

Citeste si: Oana Roman, desființată după ce l-a făcut impostor pe Alexandru Cumpănașu: „Ai mare grijă că și tu ai o fetiță. Vezi nu cumva să rămâi fără ea”

Citeste si: Dragoş Dolănescu are o fiică frumoasă în Costa Rica! Maria de Jesus se pregăteşte să devină avocată!

fara descriere

„Nu e o decizie a fostului președinte care să ne bucure, e o decizie care ne întristează. Sunt convinsă că nu se va ajunge la acest lucru pentru că am îndeplinit toate condițiile legale. Nu am mai discutat cu domnul Dragnea dinainte de a fi arestat. Nu știu care sunt considerentele pentru care face acest demers”, a comentat Viorica Dăncilă faptul că Liviu Dragnea își dorește dizolvarea partidului în fruntea căruia s-a aflat înainte de condamnare.

„După ce a fost arestat nu am mai avut absolut nicio discuție cu domnul Dragnea”, a mai spus Viorica Dăncilă, conform digi24.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate