Șoc în cazul Caracal! Fragmente din mandibula Alexandrei s-au găsit în butoiul groazei lui Gheorghe Dincă

Noi detalii despre faptul că Gheorghe Dincă ar fi ars-o pe Alexandra Măceșanu în butoi ies la iveală în ultima vreme

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Informațiile referitoare la moartea Alexandrei Măceșanu sunt din ce în ce mai macabre în ultima perioadă. Dacă  inițial, s-a mers pe speranța că adolescenta de 15 ani ar fi încă în viață, veștile din anchetă par să fie exact invers.

Citeste si: Cum s-a schimbat Gheorghe Dincă în penitenciarul de la Jilava: „Abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă“

Citeste si: Cazul fetelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, în presa din Italia! Jurnaliștii italieni: ”Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, ne-a cerut ajutorul”

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Un bătrân a omorât 93 de femei. De ce a desenat din memorie portretele tuturor victimelor

Alexandra a lăsat amprente în casa criminalului

Surse din caz au dezvăluit la România TV că Gheorghe Dincă ar fi supus-o unor chinuri cumplite pe fată, exact ca un monstru.

”Un fragment din maxilarul Alexandrei Măceşanu a fost găsit în butoiul în care Gheorghe Dincă spune că ar fi ars-o pe Alexandra” susțin jurnaliștii postului TV amintit. Mai mult, în același material, se vorbește și despre bucăți de piele ale tinerei care ar fi fost depistate în mașina criminalului din Caracal, dar și amprentele ei pe obiecte din casa grozei!

Alexandra a fost arsă cu adevărat în butoi de Gheorghe Dincă? ”Este greu pentru părinți să afle astfel de lucruri” 

Detaliile care ies la iveală în anchetă accentuează ideea că fata a fost ucisă și nicidecum că ar fi fost plasată proxeneților din Italia. ”Nu mai este în viață! Aceasta este realitatea. Toate indiciile duc la o crimă cu sânge rece, doar s-au găsit și fragmente din gura ei în butoi”, au spus persoane din caz.

În plus, aceleași persoane specifică destul de clar că Alexandra a fost arsă cu adevărat în butoi de Dincă. ”Este greu pentru părinți să afle astfel de lucruri, dar le trebuie spuse. De pildă, la ultimele analize, bucăți din mandibulă au fost găsite în recipientul în care săraca fată și-a găsit sfârșitul”, au povestit surse din dosar pentru România TV. Citește continuarea pe știrilekanald.ro

Foto Inquam/ Bogdan Dănescu

Galerie foto 
Citește și:

Dezvăluiri cutremurătoare despre rețeaua de proxenetism a lui Dincă: "Claudia, am venit să te luăm că nu produci nimic"

Ana Burai, femeia care a dat nas în nas cu Dincă în Italia, în urmă cu 13 ani: “Scotea fetele afară ca pe câini”

Gheorghe Dincă, la un pas de sinucidere? Gestul care i-a pus pe gânduri pe anchetatori și i-a făcut să creadă că „monstrul din Caracal” ar vrea să-și pună capăt zilelor

Bunicul Luizei Melencu a răbufnit: "El chiar nu a făcut nimic"

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies