Alina Pană, excursie cu iubitul pe Transfăgărășan

Fosta ”războinică” Alina Pană, una dintre vedetele Exatlon, participă mai nou la un show matrimonial.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere
Fosta ”războinică” Alina Pană, una dintre vedetele Exatlon, participă mai nou la un show tv matrimonial. Deși emisiunea nu s-a încheiat, frumoasa sportivă pare că și-a găsit deja fericirea în brațele lui Ciprian, noul ei iubit, cu care a plecat într-o excursie de o zi pe spectaculosul Transfăgărășan. Iată cum definea bărbatul ideal Alina Pană acum câteva luni:

Citeste si: Interlopul care a vrut să asasineze un jurnalist și-a început cariera în fostul club al lui Brigitte Sfăt! Lucian Boncu a lucrat ca bodyguard la ”Discoland”

Citeste si: AICI a fost înmormântat Emil Gabor! Tatăl Monicăi Gabor a fost îngropat lângă fosta lui soție, Veronica FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

În primul rând, un bărbat care vrea să fie lângă mine trebuie să mă respecte. Și, important din cale afară, să mă facă să îl respect. Adică, să fie un om cu care să am ce discuta, să nu mă plictisesc. Apoi, trebuie să aibă simțul umorului, să fie spontan și să fie și, cât de cât, arătos. Apoi, iar asta contează, să fie inspirat, să înțeleagă ce îmi doresc. Și să fie stabil emoțional, pe mine nu mă interesează relațiile care să nu fie serioase”, spunea, în exclusivitate pentru Wowbiz.ro, Alina Pană.

fara descriere

”Nu, nu mă cucerește un bărbat cu flori sau întâlniri romantice. Mă cucerește cu felul lui de a fi, iar el a reușit asta, m-am lăsat cucerit”, a declarat Alina despre noul ei iubit, Ciprian.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate