Alina Pușcaș a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil

Alina Pușcaș este însărcinată a treia oară! Alina Pușcaș are deja un băiețel și o fetiță.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Vedeta de televiziune se pregătește de aducerea pe lume a celui de-al treilea său copil. Alina Pușcaș și soțul ei, stomatologul Mihai Stoenescu, au împreună un băiețel, Alexandru, și o fetiță, Melissa.

Citeste si: Alina Pușcaș, probleme grave cu cea de-a treia sarcină: „Foarte urât și greu...”

Citeste si: Coşmarul fără sfârşit al Alinei Puşcaş: "Aştept să mor!"

Citeste si: Alina Puşcaş, incident neplăcut cu bona. Cum a găsit-o pe femeie în cameră, cand a ajuns acasă: "Am surprins-o, ea neştiind că eu am ajuns acasă"

 

Însărcinată a treia oară, Alina Pușcaș a anunțat în cadrul unei emisiuni de televiziune sexul bebelușului din burtică. Alina Pușcaș va aduce pe lume încă o fetiță.

fara descriere

Alina Pușcaș a avut probleme cu sarcina

Alina Pușcaș a povestit cât de rău s-a simțit în timpul celei de-a treia sarcini.

„Acum mă simt bine. În decembrie și ianuarie m-am simțit îngrozitor. Tot ce nu am avut la cele două sarcini precedente, am avut acum. Rău permanent, grețuri, neputință, dureri de cap, somnolență, poftă de mâncare fără margini… Foarte urât și greu a fost în cele două luni.

fara descriere

fara descriere

În decembrie am crezut că mi se întâmplă ceva grav, pentru că făcusem 5-6 teste de sarcină, care mi-au ieșit negative, iar acest lucru mă ducea cu gândul la o afecțiune medicală! Abia în ianuarie, la control, am aflat că, în jurul datei de 27 decembrie, când mi-a ieșit primul test pozitiv, eram însărcinată în două luni. Foarte ciudat… Eram din noiembrie însărcinată, fără să am măcar un semn!”, declara Alina Pușcaș, pentru Libertatea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate