Alina Pușcaș, pe patul de spital, a dezvăluit boala de care suferă: „Sunt rare cazurile”. Prezentatoarea TV a trecut prin clipe cumplite: „A început să se extindă pe spate și puțin în față”

După câteva zile în care s-a simțit destul de rău, Alina Pușcaș a revenit pe rețelele de socializare pentru a le explica fanilor săi de ce a ajuns pe mâinile medicilor.

Autor: Simona Costache

In articol:

În urmă cu doar o zi, Alina Pușcaș și-a îngrijorat fanii și prietenii după ce a dezvăluit în mediul online că se află pe patul de spital. Fără să le ofere prea multe detalii despre starea sa de sănătate, prezentatoarea TV le-a arătat că a ajuns la perfuzii.

Astăzi, cu numai câteva minute în urmă, a revenit pe rețelele de socializare pentru a le oferi detalii despre starea sa de sănătate și despre problemele cu care se confruntă. Simptomele s-au agravat rapid în ultimele zile, fiind nevoită să plece la spital în capitală, pentru că se afla la o cabană în afara Bucureștiului.  

Dacă inițial a pus totul pe seama oboselii și a timpului îndelungat petrecut pe tocuri la filmările emisiunii pe care o prezintă, Alina Pușcaș a aflat cu surprindere că suferă de o afecțiune despre care nici măcar nu știa că există. Prezentatoarea TV a ajuns la spital după ce a făcut febră de mai multe ori, iar tratamentele tradiționale nu își mai făceau efectul. La spital, în urma unor investigații amănunțite, medicii i-a dat vestea la care nu se aștepta. 

Citește și: ”O stare groaznică” Alina Pușcaș a vorbit despre un moment greu. Ce se întâmplă cu prezentatoarea TV

Alina Pușcaș a dezvăluit cu ce afecțiune se confruntă

Alina Pușcaș a dezvăluit că suferă de abces la rinichi, o afecțiune foarte rară, despre care nu știa că există. După câteva zile în care starea sa de sănătate nu a fost deloc una bună, Alina Pușcaș se simte mai bine cum, din fericire. Febra i-a dispărut, așa că acum a găsit puterea necesară să apară în fața fanilor săi și să le explice ce s-a întâmplat, de fapt, în ultimele zile. 

Citeste si: Ce se intampla daca stergi geamurile cu balsam de rufe: trucul care rezolva o problema ce apare des- kfetele.ro

Citește și: ”O stare groaznică” Alina Pușcaș a vorbit despre un moment greu. Ce se întâmplă cu prezentatoarea TV

În aceste momente, Alina Pușcaș încă se află pe patul de spital, conectată la perfuzie, în stare stabilă. 

„Nu am avut curajul până acum să vă fac un video, pentru că nu prea am avut putere. Am fost destul de căzută și de slăbită. Sunt încă aici, sunt tot conectată la perfuzii, doamne ferește... bine că nu e vorba de aparte. Azi, pentru prima oară, mă simt mai bine. Simt că trebuie să vă dau câtva detalii, pentru că mi-ați scris foarte foarte mulți, inclusiv prieteni de-ai mei mi-ați scris direct pe Instagram, reacționând la ceea ce mi s-a întâmplat, dincolo de WhatsApp, și nici nu am putut să răspund tuturor, pentru că mi-a fost greu.

Nu a fost vorba de nicio răceală, nici de gripă, nici de Covid, nimic din zona asta. Practic, toată nebunia a început în dimineața zilei de marți, când începuserăm să filmăm finala emisiunii, când am simțit practic în șold, ca un junghi, care, spre seară, probabil stând și prin frig, a început să se extindă pe spate și puțin în față, undeva în zona coastelor. Cumva pe spate am crezut că e vorba de o chestie musculară, poate din cauza tocurilor, nu i-am dat foarte mare importanță.

Miercuri noapte m-am pomenit cu prima febră, brusc, fără să am o deteriorare a stării, pur și simplu, iar joi deja făceam febră... am avut 41 cu 7 și constant 40, 41 iar, iar 40, nu mai prea răspundea organismul la tratamentul clasic pe care îl folosim în general când facem febră... nu mai era cazul. Îmi reacționa pentru o oră și când mă ridicam din pat se activa îngrozitor de rapid. Am luat decizia să plec cât de repede, eram undeva la o cabană în afara Bucureștiului și am venit de urgență la Spitalul Militar din București și am făcut febră de genul ăsta, stăpânită mult mai bine pe perfuzii până ieri dimineață. Azi noapte a fost prima oară când nu am mai făcut febră, Doamne ajută. Se pare că e vorba, de fapt, despre un abces pe rinichi. Eu nici măcar nu am știut că există așa ceva, se pare că sunt rare cazurile, dar... ”, a mărturisit Alina Pușcaș pe Instagram.

Alina Pușcaș, pe patul de spital, a dezvăluit boala de care suferă: „Sunt rare cazurile”. Prezentatoarea TV a trecut prin clipe cumplite: „A început să se extindă pe spate și puțin în față”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alina Pușcaș, pe patul de spital. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV: „Mi s-a întâmplat și mie...”

Cabral se retrage din televiziune? Mesajul prin care prezentatorul și-a pus fanii pe gânduri: „Am obosit, o să mă opresc puțin… puțin mai mult”

Bianca Drăgușanu, reacție spumoasă la adresa lui Dorian Popa, după ce a declarat că nu ar merge cu ea pe o insulă pustie: "Nu m-a ales că vrea să rămână el alfa" |...

Reacția Alinei Pușcău, după ce a aflat că un fan a scris o carte despre viața ei: „Obsedat. Nici nu mă cunoaște”

Tragedia momentului în România! Un celebru PREOT e în COMĂ la spital

”Ar fi bine măcar să își vadă de ale lui! ” Oana Roman, noi afirmații despre Marius Elisei și Catinca Roman! Cum au reacționat cei doi

Realția dintre Gina Pistol și Smiley atârnă de un fir de ață. Ce se întâmplă între cei doi

Bianca Drăgușanu, reacție spumoasă la adresa lui Dorian Popa, după ce a declarat că nu ar merge cu ea pe o insulă pustie: "Nu m-a ales că vrea să rămână el alfa" |...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies