Alina Vidican, în culmea fericirii! Ce se întâmplă cu fosta nevastă a lui Cristi Borcea

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, radiază în aceste momente de fericire, chiar dacă în SUA, în Miami, a trecut la un pas de momentele dramatice prilejuite de cei mai puternic uragan din acest an.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Motivul însă, ne-au dezvăluit sursele noastre, este legat de faptul că, de curând, cei doi copii ai Alinei Vidican și ai lui Cristi Borcea, s-au întors la școală.

Citeste si: Zile de groază pentru Alina Vidican în Florida! Trebuie să îşi facă provizii de hrană, apă şi medicamente pentru cel puţin o săptămână din cauza uraganului!

Citeste si: Singura afacere în care Alina Vidican a colaborat cu Valentina Pelinel! Vezi cum au adus soţiile lui Cristi Borcea pe linia de plutire hotelul din Timişoara al familei!

Citeste si: Cum învârte Alina Vidican banii lui Cristi Borcea! Fosta soție nu se mulțumește cu pensia alimentară EXCLUSIV

Iar dacă Alexandru este deja mare, la cei șapte ani ai săi fiind obișnuit deja să meargă la școală, pentru Gloria începutul de an a marcat și intrarea acesteia în sistemul de învățământ american. ”Alina este fericită că ambii copii s-au adaptat perfect în săptămâna care a trecut la la începerea anului școlar. Gloria se simte bine, iar Alexandru era nerăbdător să înceapă școala, așa că totul este perfect. Acum, Alina are și mai mutl timp pentru a se ocupa de afacerea pe care i-a lăsat-o Cristi Borcea în grijă, la Miami și, în plus, este bucuroasă că sistemul de învățământ de acolo i-a ajutat pe cei mici să nu aibă probleme de adaptare”, ne-a spus un apropiat de-al fostei soții a lui Cristi borcea, Alina Vidican.

fara descriere

În altă ordine de idei, ne-au mai dezvăluit sursele noatre, Alina Vidican a avut o vară cât se poate de plină în Statele Unite, ea evitând să ajungă în România, deși cei mici au fost în vizită la bunicii materni, la Timișoara. ”S-a ocupat să pregătească totul pentru a fi în perfectă ordine la începerea anului școlar, a căutat cea mai bună instituție pentru Gloria”, ne-a mai spus sursa citată.

fara descriere

Alina Vidican şi Cristi Borcea, divorţ cu probleme

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului 2016, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea, cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor, timişoreanca primind o sumă de bani semnificativă drept pensie alimentară, precum şi afacerea din Miami.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate