Alte două noi cutremure, în România. Seismele s-au produs la distanţă mică unul de celălalt

În această dimineață au avut loc alte două cutremure, în România. Unul dintre seisme s-a produs în județul Vrancea, iar al doilea, într-o zonă destul de neobișnuită din țara noastră, mai exact, în Călărași.

Distribuie pe:

fara descriere

Primul seism care a avut loc s-a produs la ora 02.35, în Călăraşi. Acesta a înregistrat magnitudinea 2,1 şi a avut loc la o adâncime de doar nouă kilometri.

Val de cutremure în România

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 48km SE de Bucuresti, 60km NE de Ruse, 98km SE de Ploiesti, 150km NV de Varna, 156km SE de Pitesti, 163km V de Constanta, 164km SV de Braila, 182km SE de Brasov, 183km SV de Galati, 197km N de Burgas.

Citeste si: Raportul FBI a reaprins speranțele familiei Melencu: „Luiza trăiește!”

Citeste si: A ascuns o cameră video în casă. Când a văzut înregistrarea, a izbucnit în plâns. „Era cea mai bună prietenă a mea! Mi-a frânt inima!”

Citeste si: Alertă! Cutremur în România! Ce magnitudine a avut seismul

Celălalt seism s-a produs la puţin timp după primul, în zona seismică Vrancea, de această dată. Acesta a fost înregistrat la ora 04.11 şi a avut o magnitudine destul de serioasă, de 3,6, având loc la o adâncime de 119 kilometri, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 61km E de Brasov, 72km NE de Ploiesti, 120km S de Bacau, 126km N de Bucuresti, 128km V de Braila, 130km V de Galati, 142km NE de Pitesti, 176km E de Sibiu, 190km N de Ruse, 202km SV de Iasi.

Cele două cutremure au avut loc după ce, miercuri seară, un alt seism s-a produs în ţara noastră, tot în Vrancea, acesta având magnitudinea de 2,7.

Seismologii au transmis că românii nu trebuie să se îngrijoreze pentru astfel de cutremure de mici dimensiuni, mai ales dacă seismele au loc la adâncimi însemnate.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate