Amanta lui Guţă, afirmaţii şoc: "Am vorbit cu Alexandra Măceşanu, m-a sunat cu video"

Delia Rehxa, transsexualul care spunea la TV că este amanta lui Nicolae Guță, a făcut afirmații șoc despre Alexandra Măceșanu, tânăra răpită și violată de Gheorghe Dincă și, cel mai probabil, ucisă.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"Mi-a trimis ea mesajele. I-am spus să mă sune pe cameră. M-a sunat, dar nu prea se vedea nu ştiu ce. Spunea: trebuie să închid, să închid, apoi am auzit o voce de bărbat. Prima dată m-a sunat, apoi mi-a scris. M-a sunat încă o dată. Aşa scrie, aşa a scris ea aici. Mi-a scris că e cu Luiza şi că nu sunt moarte. Nu ştiu, o fi format numărul, nu ştiu cum. Nu ştiu, nu-l cunosc, nu am de unde să îl cunosc. Cred că e număr de... nu ştiu, număr de Italia nu poate fi. Nu e număr de Italia. (...) Nu le cunosc pe fete. Am auzit de ele şi am primit mesajul. Nu a mai apucat să sune. Doar atât am auzit: trebuie să închid. Era voce de copil, da, era speriată. S-a auzit şi o voce de bărbat. I-am dat mesaj să mă sune. După voce şi după ce am văzut la televiziune eu zic că e vocea ei. Mi-a zis că amândouă sunt acolo. Eu încerc să o mai sun, dacă merge pe cameră", a declarat Delia Rexha pentru Spynews.

Oamenii din localitatea Alexandrei Măceşanu continuă să meargă "la ocazie"!

Oamenii din Dobrosloveni, localitatea Alexandrei Măceșanu, continuă să meargă "la ocazie" în condițiile în care au aflat de ce s-a întâmplat.

"Nu i-am înţeles de ce fac asta (de ce recurg la ocazie - n.r.), am încercat să îi facem să înţeleagă asta după acest eveniment nefericit, să înţeleagă să nu mai facă asta. Ar trebui să dispară cei care fac ilegal acest trafic de taximetrie, se ştiu de mult, nu i-a oprit nimeni. Se ştiu aceşti oameni care fac trasee, taximetrie ilegală, e momentul să fie opriţi, să intre în legalitate", a declarat primarul comunei Dobrosloveni, Gheorghe Tudoraşcu, pentru Digi24.

Edilul susține că sunt patru operatori de transport în comun în zonă și că aceștia opresc cu regularitate în fiecare staţie.

Între Dobrosloveni și Caracal este o distanță de 7 kilometri, iar aceasta se parcurge în circa 8 minute cu un autoturism.

 

Sursa foto: Spynews

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate