Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre amant. „Laur știe!”

Posibila relație dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa nu este un subiect încheiat. Ipoteza este alimentată chiar de impresar.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Posibila relație dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa nu este un subiect încheiat. Ipoteza este alimentată chiar de impresar.

Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre amant. „Laur știe!”
Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre amant. „Laur știe!”

Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre amant. „Laur știe!”


In articol:

Anamaria Prodan, soția lui Laurențiu Reghecampf, a făcut câteva comentarii despre ceea ce a scris presa mondenă despre divorț și despre pumnul aplicat lui Dan Alexa, gest extrem de mediatizat.

În lumea fotbalului circulă pe la colțuri, de mai mult timp, varianta că Dan Alexa și Anamaria Prodan au avut o legătură amoroasă în care s-au investit nu doar nopți pierdute, ci și sentimente. 

Apogeul relației a fost palma dată de Anamaria Prodan lui Alexa în fața camerelor TV. Reacție produsă, după cum se scria la vremea respectivă, din cauza geloziei celei care, oficial, e măritată cu Laurențiu Reghecampf. 

Citeste si: Nicușor Dan, criticat și amenințat de membri ai Plus și ai USR - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Chiar dacă timpul a trecut, posibila legătură dintre cei doi nu s-a îngropat. Oamenii au vorbit, cei implicați au tot fost întrebați dacă este ceva adevărat, iar așa subiectul a rămas la suprafață. Fără a fi confirmat de vreo parte implicată. Rămând în istorie doar imaginile respective, care au făcut înconjurul pământului. 

Anamaria Prodan nu uită episodul Dan Alexa

Anamaria Prodan a mai vorbit încă o dată despre subiectul despre care tot ea a zis că nu este deloc o știre. „Lumea m-a divorțat de Reghecampf de patru mii de ori. Eu sunt vulcanică și toți se feresc de mine ca de diavol când sunt nervoasă. E foarte rău că sunt așa și am de lucrat aici cu mine. Când e ceva ce mă deranjează eu mă exteriorizez. Îmi ies din minți când se face o nedreptate. Eu când fac ceva pentru cineva, muncesc și când nu sunt apreciată înnebunesc”, a declarat Anamaria Prodan.

„După scandalul cu Alexa mă oprea lumea pe stradă și-mi zicea că-l vede peste tot pe Dan. Exista vreo zi fără Alexa prin presă? Pentru mine e cel mai bun antrenor al generației sale! Poate cel mai bun”, a mai mărturisit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan nu îl poate uita pe Dan Alexa

Anamaria Prodan și-a repus pe tapet sentimentele pe care le are pentru Dan Alexa. Dacă e vreun mesaj subliminal față de Alexa sau nu, doar impresarul știe.

„Mie mi-e superdrag Alexa. Este sufletul meu, iar Laur știe. Dan este cel mai apropiat om de-al nostru. Dan este un produs al meu, Laur nu prea are treabă cu el. Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viață unui antreor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă! Atunci a fost un scandal și am greșit când am ripostat. Oricum, băiețașul ăla n-avea voie să filmeze acolo la două ore după meci. Dacă-i dădeam în judecată pe el și postul să fi văzut pe unde scoateau cămașa”, a mai spus Prodan, potrivit gsp.

Abonează-te pe

Citește și:

Mesaje de ,,La Mulți Ani!” de Sfântul Nicolae

România poate deveni o FORȚĂ continentală. O spune cea mai influentă firmă de consultanţă din lume

Horoscop rune 7-13 decembrie. Mihai Voropchievici, previziunile săptămânii pentru fiecare zodie în parte

VIDEO | Filimon, nu sta așa, că-ți dă Moșu’ nuiaua! Fosta Miss România a fost surprinsă de PAPARAZZI în ipostaze fierbinți, la cumpărături de cadouri

Bombardierul în fața căruia tremurau polițiștii e mândru că a devenit vedetă! Se dă în spectacol și pe Tik Tok

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies