Anastasia, fetița care a topit inimile românilor înainte de Crăciun: „Te rog, Doamne, crede-mă! Eu nu mai pot!” Ce își dorește de sărbători

O fetiță pe nume Anastasia i-a impresionat pe români cu scrisoarea pentru Dumnezeu.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Anastasia este o fetiță din România care a topit inimile a sute de mii de oameni cu dorința ei de Crăciun. În timp ce mulți copii de vârsta ei își doresc să găsească sub brad jucării, telefoane, haine sau alte obiecte costisitoare, ea a avut un mesaj emoționant.

Anastasia nu a cerut nimic care să o îmbogățească material și nici lucruri cu care să se se laude la școală, ci doar ca mama ei să se întoarcă. Femeia care i-a dat viață se află în Irlanda, la muncă. De Sărbători, Anastasia vrea să o aibă aproape și să nu mai sufere de dorul ei.

„Doamne, îmi doresc să vină mami acasă din Irlanda, că eu nu mai pot de dorul ei. Te rog, Doamne, crede-mă. O iubesc pe mama mea. Te rog, Doamne.

Anastasia”, sunt cuvintele emoționante pe care copila le-a scris o pe foaie de hârtie, sperând că scrisoarea îi va aduce mama înapoi.

Citeste si: Simina, fosta soție a lui What’s Up, a reacționat vehement după ce artistul a bătut-o pe Alice, iubita lui: „Tablou mizer”

Citeste si: Ipoteză halucinantă în cazul asistentei din Vaslui, în comă din cauza bătăilor soțului. Doctorii suspectează ca a fost otrăvită

Citeste si: Cât de mult a luptat Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, cu boala: ”M-am trezit în întuneric, frig și spaimă. Încet, încet, îngerii mei m-au făcut să cânt!”

Cuvintele Anastasiei i-au emoționat pe români

O fotografie cu scrisoarea pe care Anastasia i-a adresat-o lui Dumnezeu circulă pe internet de câteva zile. Cei care au văzut-o au fost emoționați de cuvintele ei.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate