Anca Serea, la spital! ”Doamne ajută!” - Naște sau nu vedeta?

Anca Serea a ajuns la spital în urmă cu puțin timp. Un simplu control sau e, oficial, surpriză majoră: naște?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Update, 15.45: Anca Serea a născut în urmă cu puțin timp cel de-al șaselea copil! Vedeta și Adi Sînă sunt în culmea fericirii!

Anca Serea a ajuns în urmă cu puțin timp la spital, la medicul ei. Vedeta, însărcinată pentru a șasea oară, este tare fericită că va deveni din nou mămică! Așa cum a postat și ea pe rețelele de socializare, este posibil ca Anca Serea să nască în scurt timp, chiar dacă s-a dus doar la un simplu control!

”O fi alarmă falsă? Am plecat! Doamne ajută! Din nou la control”, a scris Anca Serea pe rețelele de socializare.

fara descriere

Anca Serea ar fi trebuit să nască

Anca Serea povestea în urmă cu câteva luni că a rămas însărcinată anul trecut în octombrie. ”Mereu am spus că ne dorim un copilaș și iată că minunea s-a întâmplat. Sarcina nu a fost programată, dar se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut. Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, cumulate și cu anemia mea, pe care o țin sub control, dar și cu o tensiune foarte mică”, a povestit Anca Serea cu câteva luni în urmă.

Ulterior, Anca povestea într-un alt inteviu că urmează să nască la sfârșitul lunii iulie, însă termenul a fost deja depășit cu aproape două săptămâni. 

Citeste si: Cum este descrisă Irina Tănase, de foștii colegi de liceu: „Puțin figurantă cu noi...”

Anca Serea s-a confruntat cu probleme mari în timpul sarcinii

Din nefericire, Anca Serea se confruntă cu o anemie severă, dar, cu ajutorul medicilor, a reușit să o țină sub control.

„Sunt foarte activă, deși sarcina asta nu a fost cea mai bună din punct de vedere al sănătății. Am probleme cu o anemie severă, dar am reușit, împreună cu medicii, să o stabilizăm… Nu e ușor, dar e foarte frumos. Am chemat ambulanța de două ori, am avut tensiunea mică, am anunțat târziu și familia despre sarcină”, a mai povestit soția lui Adi Sînă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate