Anda Adam, la un pas să fie evacuată din casă! S-a lăsat cu scandal mare. Avocatul: “Ca la ușa cortului”

Artista este nevoită să părăsească casa în care locuia, din județul Ilfov.

Autor: Roxana Ștefania

In articol:

Anda Adam a fost implicată într-un incident de proporții, în urmă cu puțin timp. Artista va fi nevoită să părăsească imobilul din Bragadiru, în care locuia, după ce i-a fost intentat un proces, în instanță.

Citeste si: "Gemeni!" Evelin a dat-o de gol pe Anda Adam. Artista a făcut anunțul despre al doilea copil, chiar de ziua ei de naștere

Anda Adam, nevoită să evacueze casa în care locuia

Anda Adam este implicată într-un proces surprinzător. Pe portalul instanțelor de judecată a apărut o informație potrivit căreia artista a fost chemată în fața judecătorilor. Motivul face referire la evacuarea solistei din imobilul în care locuia, în Bragadiru: "Admite în parte cererea formulată de reclamantul Teodorescu Nicoleta în contradictoriu cu pârâtul Adam Anda Angelica, având ca obiect evacuare. Dispune evacuarea pârâtei din imobilul situat în orașul Bragadiru(...) județul Ilfov. Admite în parte capătul de cerere privind cheltuielile de judecată și obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 5200 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, constând în taxă judiciară de timbru și onorariu avocațial.

Citeste si: „Le este teamă”! De ce și-a prelungit Anda Adam vacanța în Elveția la iubitul ei, Joseph. Artista și fiica sa se află de o lună în străinătate

Respinge în rest cererea de chemare în judecată, ca neîntemeiată. Executorie conform art. 1042 alin. 5 Cod procedură civilă. Cu drept de a formula calea de atac a apelului în termen de 5 zile de la pronunţare.

Cererea de apel se depune la Judecătoria Cornetu. Pronunţată azi, 17.05.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.", se arată pe portaljust.ro.

Citeste si: „Am pierdut două sarcini”. Mirela Vaida, dezvăluiri cutremurătoare din viața personală- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Adrian Cuculis, despre procesul în care este implicată Anda Adam

Avocatul Adrian Cuculis a făcut primele declarații despre procesul care i-a fost intentat Andei Adam. Potrivit acestuia, artista ar fi locuit ilegal în imobilul precizat: "Cântăreața Anda Adam, evacuată din imobil. După injurii ca la “ușa cortului”, dar și încercări de a se eschiva să părăsească imobilul ocupat ilegal de luni de zile, astăzi am obținut hotărârea executorie de evacuare.", a spus Adrian Cuculis, în cadrul unei declarații de presă.

Andra Adam, drept la replică

Anda Adam a reacționat, după ce au apărut informații potrivit cărora urmează să fie evacuată. Iată ce a declarat artista: 

„Știrea apărută astăzi în presă privind o pretinsă „evacuare” a mea dintr-un imobil este falsă, ”fake  news”, dat fiind că nu mai locuiesc în acel imobil din luna decembrie a anului trecut, după ce proprietarii m-au indus în eroare că mi-l vor vinde timp de mai multe luni de zile și apoi s-au răzgândit. Drept urmare va exista un alt litigiu, de data asta real, prin care le voi solicita recuperarea prejudiciilor pentru toate îmbunătățirile pe care le-am adus imobilului și pentru toate daunele pe care mi le-au produs.

Această știre inventată a fost folosită de proprietarii imobilului și de avocații lor pentru a-și face publicitate, profitând de numele și de notorietatea mea, și pentru a mă denigra, sens în care voi recurge la tragerea la răspundere a acestora.

În luna decembrie 2021 soțul reclamantei a tăiat alimentarea cu electricitate și gaze, a intrat prin efracție și a distrus bunuri din casă, fapte pentru care a fost depusă și o plângere penală și care m-au determinat să părăsesc imobilul.

După ce am părăsit imobilul, am încercat să predau cheile proprietarilor, însă aceștia au refuzat să le primească, sub diverse motive, iar acum devine mai clar de ce au refuzat, pentru a promova astfel de știri false, cum e aceasta privind pretinsa „evacuare”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Radu Vâlcan, reproșuri publice pentru Adela Popescu! S-a întâmplat la un festival din Capitală: „Doamne, Adela!”

„El este iubitul meu” Anca Țurcașiu și-a dorit să împărtășească momentul unic cu fanii ei. Reacțiile au venit imediat: „V-ați găsit un suflet nobil și bun”

Ariana Grande împlinește astăzi 29 de ani. Vezi 8 lucruri mai puțin cunoscute despre Ariana Grande

8 zodii își vor îndeplini visul săptămâna următoare. Astrologii au dezvăluit horoscopul săptămânii următoare

Vor semna acordul marți, 28 iunie! Veste bombă în plin război. S-a stabilit totul

Lora și Ionuț Ghenu au anulat nunta, după șapte ani de relație! Ce s-a întâmplat între cei doi

Veste bombă de la Moscova: Maia Sandu este viitorul președinte al României Mari!

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies