Andra, impresionată de vocea unui concurent de la Românii au Talent, sezonul 11. Simion Caragia a sensibilizat uraţii cu vocea sa, dar şi cu povestea de viaţă emoţionantă

Andra, impresionată de vocea unui concurent de la Românii au Talent, sezonul 11. Simion Caragia a cântat o piesă sensibilă.

Andra, impresionată de vocea unui concurent de la Românii au Talent, sezonul 11
Autor: Elena Popescu

In articol:

Andra, impresionată de vocea unui concurent de la Românii au Talent, sezonul 11.

Simion Caragia are o poveste de viaţă, care i-a impresionat pe juraţi.

Andra, impresionată de vocea unui concurent de la Românii au Talent, sezonul 11

Simion Caragia a venit la Românii au Talent, sezonul 11, ca să cânte. Tânărul stabilit în Timişoara a cântat piesa "Tennessee whiskey", cu care i-a impresionat pe juraţi, dar mai ales pe Andra, care îşi doreşte ca în etapa următoare, Simion să interpreteze o piesă în acelaşi stil.

Citeste si: Eva Măruţă influencer la doar 5 ani. Fiica Andrei si a lui Cătălin Maruţă are peste 150.000 de urmăritori pe Youtube

Simion Caragia - Românii au Talent, sezonul 11
Simion Caragia - Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Simion Caragia a vorbit la Românii au Talent şi despre drama prin care a trecut familia sa, după ce sora sa, care era mai mare cu doi ani, a murit înecată.

"Numele meu este Simion Caragia, am 26 de ani, de origine din Republica Moldova, dar stabilit de foarte mulţi ani în Timişoara. Am ajuns în Timişoara că s-a mutat familia, nu a fost o alegere a mea, personală. Am avut o soră, s-a întâmplat un accident s-a înecat... Eu am aflat după trei săptămâni, nu am fost la înmormântare. Eu aveam 9 ani, ea era mai mare cu doi ani.

E motivul principal pentru care eu pe scenă sunt super emotiv şi e foarte greu să îmi controlez emoţiile, dar cum mi se mai spune că se simte cumva că o port în glas, în voce", a mărturisit Simion în prezentarea sa.

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Citeste si: Balance Team, show de senzaţie la Românii au Talent, sezonul 11. Acrobaţii fac parte din echipa Circului Metropolitan

Simion Caragia - Românii au Talent, sezonul 11
Simion Caragia - Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Simion Caragia, patru de "DA" la Românii au Talent, sezonul 11

Andra şi Andi Moisescu s-au ridicat în picioare ca să îl aplaude pe Simion Caragia, semn că actul artistic al tânărului, le-a plăcut extrem de mult.

"Practic nici nu ştiu dacă mai este cazul să mai aduag ceva pentru că eu ştiu că a fost limpede peste tot, stăpâneşte omul vocea, are un timbru foarte plăcut. Bravo, Simioane! Ai patru de DA, fără discuţii", a exclamat Andi Moisescu.

Simion Caragia a trecut în etapa următoare cu patru de "DA" şi i-a promis Andrei că nu va schimba genul muzical la următoarea etapă din concurs.

"Pentru blues trebuie să ai sensibilitate, din punctul meu de vedere, o tehnică vocală extraordinară, un timbru special şi mi se pare că le ai pe toate. Mi-a plăcut foarte mult. Tot cu blues să vii data viitoare, te rog!", i-a spus Andra lui Simion.

Simion Caragia - Românii au Talent, sezonul 11
Simion Caragia - Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Andra îi doreşte lui Simion Caragia să câştige Românii au Talent, sezonul 11

Andra a mărturisit în cadrul emisiunii Românii au Talent, sezonul 11, că îşi doreşte ca Simion Caragia să câştige concursul pentru sora sa, decedată, care cu siguranţă îş priveşte dintr-o altă lume.

"Simion duce un bagaj greu, se simte că a suferit de multe ori. Toate cicatricile astea îl pot ţine pe loc sau îl pot face să ajungă departe şi să fie motivaţia care să îl ducă pe culmile succesului. Eu asta îi doresc, să câştige concursul pentru sora lui, sigur îl va aplauda de sus, de acolo", a mărturisit Andra la testimoniale.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gabriel Lupu, moment comic la Românii au Talent, sezonul 11. Concurentul: "Am avut patru divorţuri cu fosta soţie. Am schimbat 80 de femei"

Andi Moisescu şi Florin Călinescu și-au aruncat contre la Românii au Talent, sezonul 11, după un număr de popping dance. Florin Călinescu: "Du-te acasă!"

Diana Butan, număr spectaculos la Românii au Talent, sezonul 11. Rusoaica a tras cu arcul cu picioarele, fiind legată la ochi

Gina Pistol și Smiley au împărțit sarcinile în ceea ce privește creșterea micuței lor

Moise Guran aruncă în aer tot ce s-a spus despre COVID. Adevărul despre cifrele din România: Procurorii trebuie să investigheze

Cu cine a fost Denise Rifai căsătorită? Vedeta Kanal D, obligată să spună adevărul

Istoria secretă. LGBT în Evul Mediu și obiceiurile ciudate ale unor domnitori români. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies