Diana Butan, număr spectaculos la Românii au Talent, sezonul 11. Rusoaica a tras cu arcul cu picioarele, fiind legată la ochi

Diana Butan, număr spectaculos la Românii au Talent, sezonul 11. Rusoaica i-a impresionat pe juraţi.

Diana Butan, număr spectaculos la Românii au Talent, sezonul 11
Autor: Elena Popescu

In articol:

Diana Butan, număr spectaculos la Românii au Talent, sezonul 11. Rusoaica a tras cu arcul cu picioarele, fiind legată la ochi şi stând în mâini.

Diana Butan, număr spectaculos la Românii au Talent, sezonul 11

Diana Butan a venit la Românii au Talent, sezonul 11, cu un număr spectaculos de acrobaţie, care i-a lăsat pe juraţii emisiunii cu gura căscată. 

"Mă numesc Diana Butan, am 14 ani şi jumătate. Am venit din regiunea Krasnodar, Rusia", a spus concurenta, după care şi-a început numărul.

Tânăra rusoaică a executat mai multe secvenţe de echilibristică şi contorsionism, dar cireaşa de pe tort a fost momentul în care, Diana Butan a tras cu arcul cu picioarele, stând în mâini şi fiind legată la ochi.

Citeste si: Adriana Popescu, număr inedit la Românii au Talent, sezonul 11. Juraţilor nu le-a venit să creadă ce au văzut în faţa ochilor

Diana Butan, număr spectaculos la Românii au Talent, sezonul 11
Diana Butan, număr spectaculos la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

Diana Butan a tras cu arcul cu picioarele, fiind legată la ochi

Diana Butan a primit patru de "DA" din partea lui Smiley, Andra, Florin Călinescu şi Alexandra Dinu, iar asta a trimis-o în etapa următoare la Românii au Talent, sezonul 11.

"Bravo, Diana! Senzaţional ce poţi tu să faci la 14 ani. Ai reuşit să ne arăţi o grămadă de forme geometrice nedeterminate încă folosindu-ţi doar trupul şi cum stai tu în mâini eu n-am reuşit niciodată să stau în picioare.

Câteodată nu reuşesc să stau nici pe scaunul ăsta, mai cad de pe el. Ştiu ce înseamnă să tragi cu arcul, am tras şi eu cu arcul, nu cu picioarele, ci cu mâinile şi de foarte puţine ori reuşesc să nimeresc ţinta. Nu ştiu cum reuşeşti, multe ore de antrenament bănuiesc. Foarte frumos numărul tău, felicitări!", a spus Smiley.

Diana Butan, număr spectaculos la Românii au Talent, sezonul 11
Diana Butan, număr spectaculos la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Juraţii de la Românii au Talent, sezonul 11, au rămas profund impresionaţi de abilităţiile tinerei rusoaice. 

"Eşti un copil fenomen, faci parte dintr-o generaţie pe care nu o înţeleg, dar sunt mândră să asist la evoluţia voastră si să vă admir de aici de pe margine şi să vă aplaud", a adăugat Andra.

Citeste si: Ruslana Krutas a primit Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11! Alexandra Dinu: "Nu cred că am văzut ceva la fel de bun niciodată"

Diana Butan, număr spectaculos la Românii au Talent, sezonul 11
Diana Butan, număr spectaculos la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Florin Călinescu  i-a făcut Dianei Butan, unul dintre cele mai frumoase complimente, atunci când a comparat-o pe tânără cu Diana, zeiţa vânătorii din mitologia romană.

"Nu degeaba Diana se cheamă zeiţa vânătorii, să nu uităm acest lucru că Diana este meseriaşă în mitologie cu arcul şi cu săgeţile, dar să o şi văd în persoană pe zeiţa noastră, Diana, asta nu credeam că o să mi se mai întâmple în viaţa aceasta. Eşti cu adevărat o zeiţă", a spus Florin Călinescu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ruslana Krutas a primit Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11! Alexandra Dinu: "Nu cred că am văzut ceva la fel de bun niciodată"

Cine este Ana-Maria Mărgean, fetița care a luat Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11. Florin Călinescu: ”Am senzația că văd câștigătorul acestui sezon”

Anastasia Ursu, cea mai tânără concurentă de la Românii au Talent, sezonul 11. Fetița de patru ani i-a cucerit pe jurați cu gingășia sa

Au fost sau nu Gina Pistol și Ciprian Marica împreună?

Toți românii care iau aceste medicamente sunt vizați. Ce se întâmplă de săptămâna viitoare

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

Scandal uriaș de corupție în Germania. Prea-cinstita Merkel, chemată să dea explicații

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies