Balance Team, show de senzaţie la Românii au Talent, sezonul 11. Acrobaţii fac parte din echipa Circului Metropolitan

Balance Team, show de senzaţie la Românii au Talent, sezonul 11. Trupa de circ românească a stârnit aplauzele juraţilor.

Balance Team din cadrul Circului Metropolitan la Românii au Talent, sezonul 11.
Autor: Elena Popescu

In articol:

Balance Team, show de senzaţie la Românii au Talent, sezonul 11. Trupa de circ compusă din români, a stârnit aplauzele juraţilor.

Balance Team din cadrul Circului Metropolitan pe scena de la Românii au Talent, sezonul 11

Balance Team s-a prezentat pe scena de la  Românii au Talent, sezonul 11, cu un număr spectaculos de acrobaţie, care i-a impresionat pe juraţi, dar mai ales pe Smiley, juratul care îi ţine locul lui Andi Moisescu.

"Noi suntem trupa Balance, venim din cadrul Circului Metropolitan. Suntem foşti gimnaşti de performanţă, foşti componenţi ai loturilor naţionale ale României", a spus un reprezentant al trupei.

Citeste si: Gabriel Lupu, moment comic la Românii au Talent, sezonul 11. Concurentul: "Am avut patru divorţuri cu fosta soţie. Am schimbat 80 de femei"

Balance Team din cadrul Circului Metropolitan la Românii au Talent, sezonul 11.
Balance Team din cadrul Circului Metropolitan la Românii au Talent, sezonul 11. [Sursa foto: Captură TV]

Citeste si: Magda Vasiliu, părăsită de iubit, la patru ani de când s-a mutat în Italia: “Este greu, dar ne descurcăm!”- bzi.ro

Balance Team, patru de "DA" la Românii au Talent, sezonul 11 

Balance Team au primit patru de "DA" la Românii au Talent, sezonul 11, astfel au trecut în etapa următoare.

"Wow, excepţional, foarte frumos, aţi făcut tot felul de turnuleţe, tot felul de scheme. Sunteţi foarte buni, dar cred că deja ştiţi asta. Pentru mine a fost primul handing-hand pe care l-am văzut live şi am rămas şocat de cât de buni aţi fost. Mă bucur foarte tare că există un asemenea număr la Românii au Talent şi că există un asemenea număr făcut de români.

Bravo vouă, vă felicit, sunteţi foarte buni", a spus Smiley.

Balance Team din cadrul Circului Metropolitan la Românii au Talent, sezonul 11.
Balance Team din cadrul Circului Metropolitan la Românii au Talent, sezonul 11. [Sursa foto: Captură TV]

Andra a rămas impresionată de acrobaţiile tinerilor de la circ şi este convinsă că numărul acestora este un moment de finală. 

"Sunt bucuroasă că am putut să fiu aici să vă privesc, a fost fantastic, pentru mine numărul ăsta a fost de finală, clar!", a exclamat Andra.

Citeste si: Andi Moisescu şi Florin Călinescu și-au aruncat contre la Românii au Talent, sezonul 11, după un număr de popping dance. Florin Călinescu: "Du-te acasă!"

"A fost excepţional acest număr, aproape de perfecţiune, mi-a plăcut foarte mult momentul", a adăugat Alexandra Dinu.

"Mi-a plăcut cel mai mult că am văzut un număr de acrobaţie românesc. Am văzut nişte figuri pe care nu le-am mai văzut niciodată pe scena, aici, la Românii au Talent", a mai adăugat Smiley.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Ana-Maria Mărgean, fetița care a luat Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11. Florin Călinescu: ”Am senzația că văd câștigătorul acestui sezon”

Smiley și Pavel Bartoș, acrobați de ocazie la Românii au Talent, sezonul 11. Andra: ”Ambulanța, vă rog, aduceți SMURD-ul!”

Priscilla Oghenovo, afro dance spectaculos la Românii au Talent, sezonul 11! Nigerianca a venit în România ca să studieze medicina

Anamaria Prodan, interviu picant despre presupusa amantă a soțului: „Încearcă să dezbine”

O nouă zi liberă pentru acești români! Proiectul de lege a fost depus la Parlament

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Locul în care COVID-19 devorează copiii. Experții sunt șocați de agresivitatea virusului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies