Andreea Antonescu, dezvăluiri exclusive despre divorț! ”Nu cred că este la fel de împăcat cu această despărțire”

Andreea Antonescu, invitată la interviurile WOWbiz.ro, a făcut o serie de dezvăluiri exclusive despre despărțirea de Traian Spak, bărbatul alături de care are o fetiți minunată, Sienna.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Andreea Antonescu a recunoscut că decizia de a divorța de Traian Spak a fost una extrem de dificilă și a fost luată după mult timp de gândire.

Citeste si: Nuntă Andreea Bălan! Andreea Antonescu ”dă din casă”: ”Lui George nu-i iese valsul”! EXCLUSIV

Citeste si: Cum arăta Andreea Antonescu la 12 ani, când a înregistrat primul album din viaţa ei! Uite-o pe Andreea în studio, alături de un compozitor celebru!

Citeste si: Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Antonescu și Traian! Artista a povestit cum l-a cunoscut pe bărbatul de care divorțează: „Stăteam și mă gândeam cum îi voi explica fetiței mele...”

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Mai mult decât atât, Andreea Antonescu a explicat că în relația pe care a avut-o cu Traian Spak nu s-a pus niciodată problema unor infidelități, așa cum s-a specualt după ce a lansat, recent, o melodie care i se potrivește ca o mănușă și care pare să fie inspirată din viața ei din ultima perioadă. ”Sunt persoana care nu caută. Nu căuta pentru că vei găsi, ce rost are? Întotdeauna, de fiecare dată când am fost în țară am avut foarte multă treabă, n-am stat să mă gândesc la alte lucruri, n-am stat vreodată să îl sun pe Traian, să îl controlez, să văd unde e, cu cine e, de ce e, nu am stat să îi caut în telefon și nici nu aș face așa ceva... Nu am simțit lucrurile astea... Și dacă s-ar fi întâmplat , eu una nu am aflat și nici nu aș vrea să știu...  Bine-voitori au mai tot fost pe lângă mine care mi-au sugerat, care au încercat să îmi transmită, dar nu am stat să îi ascult. Nu vreau, atât timp cât mi-e bine, nu are rost să îmi complic viața, îmi plac lucrurile simple, în general...”, ne-a spus, în exclusivitate, Andreea Antonescu.

fara descriere

De altfel, ne-a explciat Andreea Antonescu, explicația este una mult mai simplă decât și-ar imagina careva. ”Nu mai avem aceleași visuri și drumurile noastre nu se mai intersectează. Decât să fim doi oameni triști într-o relație prefer să fim doi oameni fericiți care sunt prieteni și care știu ce scop au în această viață: Sienna. Noi ne înțelegem foarte bine în continuare... (...) El nu cred că este la fel de împăcat cu această despărțire și... (...) Pentru bărbați este ceva mai dificil, culmea, am remarcat acest lucru. Bărbații suferă mai mult decât noi, femeile...”, a mai spus, în studioul WOWbiz.ro, Andreea Antonescu.

fara descriere

Cu toate acestea, ne-a precizat Andreea Antonescu, despărțirea de Traian Spak va fi una civilizată și, chiar dacă au anunțat divorțul, încă, între ei, nu e nimic oficializat. ”Noi am avem de rezolvat partea birocratică. În teorie, am rezolvat. Custodia Siennei va rămâne la mine, Sienna va merge în continuare în State, în vacanșe, alături de mine sau alături de mama. (...) Noi ne-am pus la punct tot ce era d epus la punct. Noi încă nu am făcut niciun demers birocratic, pentru că divorțul va avea loc în România, la notar, va fi un minumum de 30 de zile, trebuie să intervină șui Autoritatea Tutelară. Nu ne rămâne decât să vină și Traioan în țară, eu sper că anul acest, bănuiesc că anul acesta. (...) Decizia divorțului a fost luată de mine, la începutul lunii mai. Am gândit-o, am stat, am analizat situația, i-am spus lui Traian, am realizat, împreună, că anul acesta și anul viitor, fiind vorba de carieră, nu mai am timpul necesar de a petrece împreună câteva luni, așa cum făceam până acum. Iar asta a fost concluzia, cu lacrimi, fără lacrimi...”, a mai spus Andreea Antonescu, pentru WOWbiz.ro.

 

Andreea Antonescu a anunțat divorțul de Traian Spak

„În momentul acesta, atât eu, cât și Traian suntem două persoane libere! Nu mai suntem implicați într-o relație, decizie pe care am luat-o împreuna încă de acum câteva luni. Între noi au rămas o relație de prietenie și… procedura birocratică! Dându-mi seama că planurile noastre nu mai sunt comune, eu am decis să deschid subiectul, asta după ce am analizat situația pe toate părțile. I-am spus sincer care este opinia mea legată de viitorul nostru ca relație, i-am explicat faptul că fiecare dintre noi are dreptul la a-și împlini visele, oricare ar fi ele. Timpul petrecut separat – dezvoltat pe fiecare în direcții diferite, bănuiesc. Divorțul nu s-a pronunțat încă, acest proces amânându-se strict din lipsă de timp, amândoi fiind foarte ocupați pe plan profesional! Eu nu am putut merge în State în ultima perioadă, iar el nu s-a putut întoarce în țară, dar încă de câteva luni suntem două persoane libere, care vor avea însă o relație pe vecie datorită Siennei. Semnarea unor hârtii nu ne ține în vreun fel legați unul de celălalt, dar nici nu ne împiedică să meargă fiecare pe drumul lui”, a declarat, acum câteva luni, Andreea Antonescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate