Vedete

Andreea Bălan a părăsit patul de spital! Unde a fost văzută artista, după operație

Andreea Bălan a trecut prin clipe cumplite după operația de cezariană. Vedeta se află de câteva zile la spital, iar astăzi a luat o decizie radicală.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Andreea Bălan se află în continuare internată în spital, după ce a suferit o nouă intervenție chirurgicală.

Deși trece prin clipe grele din cauza durerii, alături de ea se află soțul său, George.

În urmă cu puțin timp, aceasta a părăsit pentru câteva minute patul de spital și a ieșit la aer alături de George.

Citeste si: Florin Piersic, declarații după ce a ajuns la spital! Cum se simte, cu adevărat: „Stau cu doamna doctor, mă rog...”

Citeste si: Monica Tatoiu vrea să fie incinerată! De ce a luat această decizie șocantă

Citeste si: Dj Pagal și-a revenit miraculos! Cum arată acum, după ce a fost la un pas de moarte!

Îmbrăcată cu un halat alb, artista s-a asortat cu soțul său, care îi este aproape în orice clipă. De asemenea, vedeta a ales să poarte și o pereche de ochelari de soare.

„Este nelipsit, imi ofera dragoste si sustinere in fiecare zi, iar azi m-a scos la plimbare si a vrut sa ne asortam”, a scris Andreea pe pagina sa, iar fanii i-au urat însănătoșire grabnică.

Andreea a trecut prin chinuri cumplite

Într-un vlog pe care l-a realizat pe contul său de YouTube, Andreea a vorbit despre chinurile prin care a trecut.

„Când văd branule şi seringi mă doare de dinainte să fiu înţepată numai când mă gândesc la cât de înţepată am fost acum 3 săptămâni. Am ajuns la spital a treia oară, ţâşnea sângele pur şi simplu din operaţie. Pe 20 martie iar am sângerat, nu la fel de mult ca data trecută. A fost o operaţie foarte grea, au curăţat tot ce era de curăţat. În principiu, nu mai am niciun hematom.

Încerc să mă odihnesc, nu prea reuşesc, dar mă simt din ce în ce mai bine. A fost foarte dureros. Toate acestea mi s-au întâmplat din cauză că pe 4 martie am avut acea embolie amniotică, atunci când am născut-o pe Clara, şi a provocat o cascadă de evenimente.

Sper să ajung acasă cu bine, am stat în spital adunat foarte multe zile, nu mai vreau să văd seringi. Am slăbit foarte mult, vreau să îmi revin, să stau acasă cu fetele mele. Îmi pare rău de Clara pentru că este foarte mică şi nu am putut fi alături de ea în primele zile de viaţă”, a spus Andreea Bălan.

Galerie foto